Marie Serneholt om relationen med exet Måns Zelmerlöw idag

13 feb, 2022 
AvJessica Rådne
marie serneholt och måns zelmerlöw 2011
Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw var en gång Kändissveriges hetaste par. Nu minns hon tillbaka på tiden i den uppmärksammade relationen – och berättar var de står idag.
Annons
5 saker du vill veta om Marie SerneholtBrand logo
5 saker du vill veta om Marie Serneholt

Våren 2008 blev artisterna Marie Serneholt, 38, och Måns Zelmerlöw, 35, ett par. Vid den tidpunkten hade de flera gemensamma nämnare, så som kändisskapet, sina framgångsrika musikkarriärer och varsitt stort programledarjobb på SVT1 (hon ledde Melodifestivalen och han ledde Allsång på Skansen).

– Hon är så vacker att jag haft svårt att prata med henne. Men jag föll direkt. Hon är så lätt att prata med, är familjekär precis som jag och har samma märkliga humor, sa Måns då om sin nya flickvän i en intervju med Aftonbladet.

Förhållandet varade sedan i tre år innan de gick skilda vägar som ”bästa vänner”.

Annons

– Jag vill att ni ska veta att jag och Marie inte längre är ett par. Hon är fortfarande min närmaste och bästa vän men det är så att gnistan inte finns kvar, sa Måns till Expressen efter uppbrottet.

När Marie Serneholt nu gästar Bathina Philipsons podcast Bathinas skilda möten berättar hon om hur relationen till exet ser ut idag.

Gått vidare med nya kärlekar

Marie Serneholt och Fredric Palmqvist
Marie Serneholt och nuvarande kärleken Fredric Palmqvist ELLE-galan 2019.

Både Marie och Måns har sedan det tagit slut mellan dem bildat familj med nya kärlekar. Marie träffade sin stora kärlek Fredric Palmqvist 2017 och året därpå föddes deras tvillingar Philip och Nicholas. I podcasten Lyckojägarna har Marie beskrivit sin nuvarande livssituation med orden:

Annons

– Jag har två helt fantastiska barn och jag har en underbar pojkvän. Pojkvän låter ju väldigt fjuttigt när man har familj tillsammans, men jag är frisk och alla runtomkring mig är friska. Jag har ett jobb jag tycker är kul och jag har en podcast. Jag är lycklig.

måns och ciara zelmerlöw
Måns Zelmerlöw med sin hustru Ciara .

Måns är sedan 2018 förälder till en son tillsammans med den brittiska skådespelaren Ciara Zelmerlöw som han gifte sig med 2019.

Marie menar nu att hennes och Måns relation är väldigt god.

Ex-paret hälsar gärna

– Skulle jag träffa Måns idag så är det inga konstigheter, då skulle jag lätt snacka med honom. Skulle vi ses på samma tillställning är det klart att vi skulle snacka, säger Marie i podcasten med Bathina Philipson.

Annons

Marie berättar även hur Måns närvaro märks av i hennes liv numer. Ex-paret bodde nämligen grannar med några vänner som Marie fortfarande umgås med.

– Så när jag är där är det ju väldigt märkligt att tänka att vi bodde i dörren bredvid och har haft ett liv där tillsammans. Det är märkligt, säger Marie, och tillägger:

– Jag skulle säga att relationen är rätt så obefintlig men inte på något dåligt sätt utan att vi absolut skulle hälsa. Senast vi sågs så var det hur bra som helst.

Källa: Expressen, Hänt

Foto: TT

Annons