Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Mariah Careys dotter Monroe är en mini-me av sin mamma – se nya bilderna

25 okt, 2022 
AvLinda Strömbäck
Mariah Carey
Mariah Careys och Nick Cannons dotter har idag hunnit bli 11 år gammal. Se nya bilden på Monroe – som är en liten kopia av sin mamma!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Artisten Mariah Carey och komikern Nick Cannon fick tvillingarna Monroe och Moroccan 2011. Barnen, som idag blivit 11 år gamla, dyker titt som tätt upp på sin mammas sociala medier och har även synts i reality-programmet Mariah's world. Nu fylls kommentarsfältet på Mariahs Instagram av hjärtemojis, efter att hon visat upp sig själv och dottern Monroe i matchande outfits.

Se bilderna här!

Mariahs dotter Monroe Cannon

Mariah Careys dotter Monroe, eller Roe Roe som hon kallar henne, har sedan tidig ålder sett upp till sin mamma. 2018 dök de nämligen de båda upp på röda mattan i skinnjackor och höga tofsar – något fansen älskade.

Mariah Carey och dottern Monroe 2018
Mariah Carey och dottern Monroe 2018

Förra året gjorde även dottern reklam-debut då hon medverkade i en kampanj för barnklädesmärket Oshkosh B'gosh – där hon spelade sin egen mamma som 10-åring.

Annons

– Som en liten flicka var jag fast besluten om att förverkliga mina drömmar. Nu när jag är en mamma så skänker det mig så mycket lycka att se mina barn och visualisera och utveckla deras egna drömmar som bär i sina egna hjärtan, sa Mariah Carey om kampanjen i ett pressmeddelande.

– Vi gjorde den här kampanjen för att vi älskar budskapet att ge kraft åt barn att drömma stort och lysa upp sin egen väg.

Nya bilderna på Mariah Careys dotter

Och fansen vill bara se mer av Mariah Careys dotter Monroe. Nyligen visade hon upp dottern på Instagram när de återigen matchat outfits och frisyrer – denna gång inför en girls night out!

”Hon är verkligen din mini-me” lyder en av kommentarerna i kommentarsfältet.

”Älskar det här!” skriver en annan.

Se nya bilderna på mamma dotter duon här!

Källa: Hollywood Life, Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons