Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Margaux Dietz visar resultatet efter renoveringen i lägenheten

25 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
Margaux Dietz
Margaux Dietz flyttade in i vad hon beskrev som sin drömlägenhet i början av 2021. Nu har hon renoverat köket och visar upp det färdiga resultatet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 fakta om Margaux Dietz du kanske inte vissteBrand logo
5 fakta om Margaux Dietz du kanske inte visste

I början av 2021 flyttade Margaux Dietz ifrån lägenheten som hon och exet Jacob Liebermann tidigare bott i, till en lägenhet hon beskrev som sin drömlägenhet. I en video på Youtube visade hon upp sin nya bostad bestående av bland annat tre sovrum, en bastu och en takterass.

Före- och efterbilder på nya köket

Men trots att hon beskrev den som sina drömmars lägenhet så fanns det ändå saker hon ville ändra på – som köket.

Nu har köket renoverats, och hon visar upp före- och efterbilder på Instagram.

Annons
Såhär såg köket ut innan renoveringen.
... och såhär ser det ut nu!

”Jag har renoverat mitt kök och nu är det äntligen klart!”, skriver hon när hon visar upp det färdiga köket på Instagram.

Annons

Margaux Dietz om renoveringen av köket

”Köket för mig är hjärtat i lägenheten och platsen där jag vill att alla ska samlas i mitt hem. Det gamla köket gav inte den mjuka och varma känslan som jag ville ha. Därför bestämde jag mig för att uppgradera köket till en ljusare och härligare känsla så att alla skulle känna av ett lugn när de går in i rummet”, skriver hon i ett blogginlägg och berättar vidare hur hon tänkt med det färdiga resultatet:

”Jag ville ta bort överskåpen för att låta takhöjden och bjälkarna hamna i fokus och sen byta ut luckorna. Stommarna fick vara kvar samtidigt som en stor del av köket fick ett helt nytt liv som jag älskar!”

Och nog är hon glad över sitt nya kök – något hon beskriver som det bästa hon gjort.

”Jag är så nöjd! Här vill jag att min familj och vänner ska samlas och laga mat och baka tillsammans! Det här är det bästa jag har gjort”.

Foto: Instagram, TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons