Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Margaux Dietz saknad efter beslutet att inte lägga upp bilder på sonen

30 apr, 2021 
AvElin Jonsson
AvElin Jonsson
Nu gör mamma Margaux Dietz klart att hon saknar att visa upp sonen Arnold i sina sociala medier. Men samtidigt resonerar hon kring konsekvenserna det kan få för honom när han blir äldre.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medierBrand logo
Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

Efter att ex-maken Jacob Liebermann gått ut i pressen med resonemanget att man inte bör visa upp sina barn i sociala medier för att tjäna pengar – valde Margaux Dietz att plocka bort ex-parets gemensamma son ur kommersiella samarbeten på sina sociala medier. Och med det syns inte sonen Arnold på Margaux Dietz sociala medier-plattformar i samma utsträckning längre.

”Att bli mamma är det bästa som hänt mig. Jag, precis som så många andra föräldrar, har med stolthet visat upp mammalivet i mina sociala medier. Men utvecklingen i sociala medier går väldigt fort. Därför har jag genom åren själv behövt tänka till, omvärdera egna beslut och sätta egna gränser”, förklarade hon i ett Instagram-inlägg nu i mars.

Annons

Margaux Dietz om saknaden efter beslutet med sonen

Efter beslutet att inte längre visa upp sonen Arnold på sina sociala medier, har följare gjort klart att de saknar att se den lille killen vid sin mammas sida när hon är ute på upptåg och jobb. Och Margaux Dietz känner samma sak, hon vill visa upp sonen mer men samtidigt förstår hon att det kan innebära konsekvenser för honom när han blir äldre.

”Om jag ska vara ärlig, så känns det jättetråkigt att inte visa upp Arnold i mina sociala medier. Hela mitt liv handlar ju i princip om att vara mamma, och det är ju det största som hänt mig. Och det är det största hela tiden, att få vara mamma.”, berättar hon i sitt senaste Youtube-klipp.

Marguax Dietz förklarar vidare att hon älskar att dela med sig av sitt liv för sina följare, och att beslutet med att inte visa upp sonen egentligen känns väldigt tråkigt.

”För man är ju så stolt över sitt barn och man tycker allt barnet gör är så mysigt och kul. Jag vet även att ni uppskattar det jättemycket. Så det är jättesvårt.”

Annons

Lilla sonen vill också vara med

Mamma Margaux gör även klart att Arnold även är en liten linslus som gärna vill vara med framför kameran, ett drag som komplicerar det hela ännu mer för Margaux.

”Han frågar hela tiden 'Kan vi filma idag', eller 'Jag vill ta bilder' så han är ju verkligen med hela tiden.”

”Men samtidigt är det ju så här, han förstår ju inte vad det är han tittar på, han förstår ju inte att det ses av hundratals personer. Såklart. Men det tror jag i och för sig inte ens jag själv förstår.”

Margaux Dietz får mindre tid för sonen

Fortsättningsvis berättar Margaux Dietz att beslutet gjort att hon nu får mindre tid med sin son, eftersom hon tidigare bara kunde ha med honom i arbetet.

”Det är jättesvårt, det är det verkligen. En annan sak som är tråkigt i det hela är att innan har jag ju kunnat ta med Arnold i jobbet väldigt mycket, eftersom att 'ja, ja det spelar ingen roll om han är med i videon eller inte.' Men nu måste jag ta in barnvakter eftersom jag är själv. Sean är ju här och hjälper till, men jag hämtar och lämnar och gör det mesta varannan vecka. Så nu är det lite mer meck och mindre tid med Arnold vilket är jättetråkigt.”, fortsätter hon förklara samtidigt som hon poängterar att de fortfarande filmar Arnold – fast för privat bruk.

Sonens baksida delar hon med sig av

Foto: TT/Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons