Margaux Dietz: Så kommer nya husen i Sydafrika att se ut

Margaux Dietz.

TT
Margaux Dietz ska fixa riktiga dunderhus i Sydafrika.
Nu berättar hon hur det kommer att se ut.
26 augusti, 2021
0:53

Efter reklamen: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

(0:53)

Huset som Margaux Dietz mamma Eveline Dietz bodde i brann ner för ungefär ett år sedan. Det låg i Pretoria. Det här berättade influencern om på bland annat Instagram där hon delade en video som visade hur hemmet slukades av lågorna.

”RIP Trädhuset. Var så glad över vårt hus i Sydafrika. inget kvar! Bara glad över att ingen var där imorse när det började brinna. men känns sa trist”, skrev hon då.

Katastrofen med huset

Och på sin blogg berättade hon om den stora sorgen efter branden och om vad huset betydde för hennes mamma.

”Det här huset är ju verkligen en del av hennes hjärta, eftersom hon och gubben långsamt byggt upp det från att att bara vara en altan till att sen bli ett kök som de sov i till att bygga ett badrum och efter det en gångbro till sovrummet och sen har det fortsatt på känsla på den vägen. Rum efter rum med gångbroar i träden eftersom. Planerat efter plånbok och med omsorg för sina familjemedlemmar”.

Det var dock tur i oturen att det hände just nu, för tanken var att familjen skulle varit där om det inte var för att coronapandemin ställt till det.

”…vi skulle varit där nu och inrett mitt nya hus och i så fall hade vi alla gått upp i rök med huset så det finns väl en mening med allt…. Just nu behöver vi lite familjetid och ta hand om varandra även om vi är väldigt positiva i det här. Vi är alla friska och vi har varandra! Man måste blicka framåt och tänka på att ingen kom till skada. Det här året har om något givit ännu mer perspektiv på vad som är det viktiga i livet”, skriver hon på bloggen.

Så kommer Sydafrikahusen se ut

Men nu ska ett nya hus byggas på den gamla platsen.

”Nu ska vi vända katastrofen till världens bästa hem för familjen. Här bakom mig är tomten som ska fyllas med de öppna trädhusen”, berättar Margaux Dietz på Instagram.

Och på Instagram berättar hon också hur familjens sommarhus kommer att se ut.

Margaux Dietz delar med sig av planerna på de nya husen.

Margaux Dietz delar med sig av planerna på de nya husen.

Instagram
En pool kommer det att bli!

En pool kommer det att bli!

Instagram

”Det blir tre trädhus som sitter ihop med gångbroar. 12 sovplatser. Det förra hade 6 sovplatser. Så det är större” skriver hon.

Foto: TT, Instagram

Missa inte

Allt om Margaux Dietz planerade höstbröllop med Seán Canning

När, var och hur!

Margaux Dietz bygger sitt drömhus i Sydafrika – efter otäcka händelsen

Ska byggas på pålar i luften!

Margaux Dietz om namnbytet efter bröllopet med Seán Canning

Åh!