Margaux Dietz om oron för sonen under separationen

MARGAUX DIETZ

I höstas separerade Margaux Dietz från Jacob Liebermann – bara månader efter att de gift sig. I en känslosam video berättar nu Margaux om förändringen hon har gått igenom efter uppbrottet. – En perfekt familj har alltid varit min dröm, säger Margaux.
11 februari, 2020

Margaux Dietz, 29, och Jacob Liebermann, 34, gifte sig i somras och bjöd in till ett påkostat bröllop. Paret har sonen Arnold, 2, tillsammans.

Men hösten blev tung för paret och bara några månader efter att de gift sig berättade Margaux att de gått skilda vägar.

Margaux har hela tiden varit öppen med sina känslor under separationen och att hon i perioder mått dåligt över situationen hon hamnat i. Framför allt vill hon att allt ska vara så bra som möjligt för sonen Arnold.

Sonen frågar varför

En tid efter uppbrottet bodde ex-makarna under samma tak. I en video på Youtube berättar nu Margaux att Jacob just nu bor i Margaux mammas lägenhet som han hyr. Detta har fått Arnold att ställa frågor om varför hans pappa bor där och Margaux konstaterar att 2-åringen förstår mycket av det som händer.

– Han verkar ju förstå extremt mycket mer än vad man tror att han ska göra, förklarar Margaux och berättar att sonen frågat Jacob varför de befann sig i Margaux mammas lägenhet.

margaux dietz och jacob liebermann

Ex-makarna Margaux Dietz och Jacob Liebermann.

Hon fortsätter:

– Det är ju hemskt.

Trots den svåra tiden tycker Margaux att saker och ting känns lättare.

– Det blir faktiskt bättre och bättre för varje dag, säger hon i videon.

Margaux dröm om kärnfamiljen

I en känslosam del av videon berättar Margaux Dietz att hon alltid drömt om att ha en kärnfamilj med en man, två barn, resor – och så småningom barnbarn.

– En perfekt familj har alltid varit min dröm liksom. Och nu blev det så här, det blev inte som jag alltid har drömt om och tänkt mig, säger influencern och fortsätter:

– Samtidigt så älskar jag situationen som vi har nu. Det är bara den här bilden och den perfekta drömmen, allt som jag alltid tänkt på, som inte kommer att bli av. Och det kanske är det som är svårt att acceptera, säger Margaux i videon.

Hon säger också att Arnold varit till stor hjälp under den svåra tiden.

– Hade jag inte haft Arnold vet jag inte vad jag hade gjort. Då hade allting känts hopplöst ensamt, säger Margaux Dietz.

Hon slutar sin video med att konstatera att livet ändå är ganska bra: Hon har vänner, en son, en lägenhet – och ska dessutom boka en resa till Costa Rica.

Text:

Lina Arvidsson

Foto:

TT

Läs mer:

Margaux Dietz varnar för funktionen på Instagram: ”Skrämmande”

Margaux Dietz berättar om oron: ”Det är upp och ner med känslorna”

Margaux Dietz: ”Jag finns på Tinder”