Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Margaux Dietz om pojkvännen Emil Ingemarsson: "Han har gömt sig"

08 jul, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Efter uppbrottet från exet Jacob Liebermann har Margaux Dietz hittat kärleken igen. I en ny vlogg visar hon nu upp sin nya pojkvän, 26-årige Emil Ingemarsson.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 kändisbarn som blivit tillsammansBrand logo
10 kändisbarn som blivit tillsammans

Våren 2019 gifte sig influencern och ELLE-profilen Margaux Dietz med Jacob Liebermann. Paret, som varit tillsammans i flera år och under den tiden gjort slut vid flera tillfällen, bjöd in nära och kära till ett spexigt bröllop på Hesselby Slott utanför Stockholm.

Men kärleken räckte inte hela vägen. Under hösten berättade Margaux för sina följare att relationen åter var i kris och att de flyttat isär i hopp om att rädda förhållandet:

– Ni har säkert sett att det just nu är lite kämpigt mellan mig och Jacob. Jag är bara människa som alla ni andra, och livet är inte perfekt hela tiden, sa hon då i en vlogg på sin Youtubekanal.

I december bestämde sig Margaux och Jacob för att gå skilda vägar, ett tufft beslut som influencern skrev om på sin blogg:

”Ja, det är ju inte en hemlighet att det är som det är just nu och att jag och Jacob har gått isär helt. Jag förstår att det väcker många frågor men det finns inget mer att veta. Vi är jättebra vänner, det är ett ömsesidigt beslut och det här är något som vi verkligen skulle vilja att ni har respekt för.”

En bild på influencern Margaux Dietz och Jacob Liebermann.
I slutet av förra året tog det slut mellan Margaux Dietz och Jacob Liebermann.

Visar upp kärleken Emil för första gången

Sedan dess har Margaux Dietz fått anpassa sig till en helt ny vardag med delat föräldraskap av sonen Arnold. Det dröjde dock inte länge innan följarna började spekulera om det fanns någon ny man i hennes liv, närmare bestämt nära vännen Viktor Frisk.

Annons

Nu är det officiellt – Margaux har en ny pojkvän. Men det är inte Frisk, utan en gemensam vän till dem båda. I en ny vlogg visar hon för första gången upp pojkvännen, 26-årige Emil Ingemarsson.

I videon får vi se hur det nya paret vaknar upp tillsammans för att sedan mötas upp senare under dagen:

– Det känns så konstigt att vi kan prata i vloggen nu. Det har vi inte kunnat någon gång förut, säger Emil.

– Han har gömt sig lite ibland, tillägger Margaux och ler.

All kärlek till er, Margaux och Emil!

Se Margaux Dietz vlogg Det känns ovant:

Foto: Karin Törnblom//TT

LÄS MER: 

Margaux Dietz om dramatiska branden: ”Inget kvar”

Margaux Dietz varnar för funktionen på Instagram: ”Skrämmande”

Margaux Dietz berättar om uppbrottet från Jacob

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons