Margaux Dietz om att ha återförenats med exet Jacob Liebermann

Margaux dietz och Jacob Liebermann

Efter separationen följde år som inte var en dans på rosor för ex-paret Margaux Dietz och Jacob Liebermann, tills nu. Idag har Margaux och Jacob en annan relation till varandra, något hon glädjs åt – och något som förvirrar den gemensamma sonen Arnold.
18 februari, 2022
0:53

Efter reklamen: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

(0:53)

Slå på ljud

Margaux Dietz är mamma till sonen Arnold, som blir fem år i april. Hon delar på vårdnaden om Arnold tillsammans med exet Jacob Liebermann, som hon separerade från för drygt två år sedan. Relationen mellan Jacob och Margaux har efter uppbrottet inte riktigt varit en dans på rosor.

Bland annat har vi kunnat ta del av en konflikt i sociala medier, där Jacob öppet kritiserat influencers som tjänar pengar på sina barn och Margaux för att hon exponerat den gemensamma sonen på Youtube och på Instagram.

”Min son har exponerats nära hundra miljoner (100 000 000) gånger på Youtube och har nära en halv miljon följare utan att själv ha valt detta”, skrev han bland annat i ett långt inlägg på Instagram som engagerat många.

Margaux gick i sin tur ut och förklarade sin syn på saken, men kort där efter slutade sonen medverka i hennes content på hennes sociala plattformar.

Margaux om att umgås med Jacob igen: ”Det bästa vi gjort”

Men under julledigheten kunde vi se att Jacob Liebermann hängt med på semester till Sydafrika med Margaux familj, då var det första gången på länge som vi kunde se ex-paret umgås.

Och där efter har vi fortsatt sett att Margaux och Jacob hänger ihop. I ett blogginlägg berättar Margaux om lättnaden och glädjen över deras nya relation, efter mindre enkla år.

”Som ni vet umgås Jacob och jag mycket mer numera och jag kan inte säga det för många gånger, men det är fan det bästa vi gjort i livet (förutom Arnold) att vi äntligen kan göra det igen”, skriver hon och fortsätter:

”Ingen av oss har gjort allt rätt i våra handlingar senaste åren, men vi är överens nu och jag vill verkligen dela mer om det här. Mest för att inspirera fler separerade föräldrar. Hela jag känns så mycket mer zen nu än vad jag gjort de senaste två åren. Första tipset, skaffa barn med någon ni kan tänka er att separera med hehe”.

Margaux dietz och jacob liebermann

Jacob Liebermann och Margaux Dietz på gala 2019.

Sonen Arnold förvirrad av föräldrarnas relation

I och med att deras relation blivit till det bättre har även den delade vårdnaden om Arnold blivit enklare.

”Vi har ju varannan vecka och byter fredagar. Jag känner verkligen att jag inte får samma panik längre över att lämna honom på fredagar och inte heller samma känsla av stress inför en mammavecka. Jag vet att jag kan komma förbi på middag när jag vill, typ i alla fall och att jag kan få hjälp med avlastning om jag behöver det också”, skriver Margaux Dietz.

Margaux genomgick en bröstoperation för ett par veckor sedan, och har efter det behövt extra hjälp med vardagens bestyr, där i bland Arnold. Och Jacob har då varit extra hjälpsam. Men att Jacob stannade kvar hos Margaux en kväll när Arnold skulle nattas gjorde honom lite förvirrad.

”Arnold var lite förvirrad innan nattningen över att Jacob var kvar, men vi tog ett fint samtal med honom att pappa är här för att mamma behöver hjälp. Så snällt att han hjälpte mig när jag behövde det och man ska verkligen ska komma ihåg att barn förstår mer än vad man tror så det är så viktigt att kommunicera med dem”, förklarade hon i ett blogginlägg.

Foto: TT