Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Margaux Dietz och Jacob Liebermann i ny serie med sonen Arnold

21 feb, 2022 
AvSaga Pettersson
Margaux dietz, jacob liebermann och sonen Arnold
Margaux Dietz och exet Jacob Liebermann startar nu en Youtube-kanal ihop, där tittarna kommer att kunna följa Margaux, Jacob och sonen Arnold i ett realityserie-koncept.
Nu berättar ex-paret om idén.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medierBrand logo
TV: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

Vi har kunnat se att ex-paret Margaux Dietz, 31, och Jacob Liebermann, 36, som tillsammans har sonen Arnold, 4, har börjat umgås igen. Efter att paret separerade för drygt två år sedan har relationen mellan dem varit mindre bra.

Bland annat har ex-paret haft en öppen konflikt där Jacob kritiserat att Margaux låter sonen Arnold exponeras så mycket i hennes sociala kanaler, något som till slut ledde till att Margaux slutade fota och filma den gemensamma sonen.

Annons

Startar Youtube-kanal ihop

Men nu har exen lagt gammalt groll bakom sig. Vi kunde bland annat se hur Margaux, Jacob och Arnold firade jul i Sydafrika med Margaux familj, och där efter har Margaux och Jacob fortsatt umgås.

Och nu ska vi få ta ännu mer del av Margaux och Jacobs nya relation – i form av en realityserie på Youtube. Och det verkar som att vi även kommer att få ta del av sonen Arnold igen.

– På tal om mig, Jacob och Arnold så vet ju jag att ni saknar att titta på Arnold väldigt mycket, och jag har ju saknat att filma Arnold väldigt mycket. Och med de orden kan jag säga att jag har en liten överraskning till er i den här videon, säger Margaux i en ny video på sin Youtube-kanal.

Beskriver sig som en modern familj

Gemensamt berättar Margaux Dietz och Jacob Liebermann om den nya satsningen på Youtube.

Annons

– Vi har efter många om och men, långa överläggningar fram och tillbaks ändå landat i att det är dags för att ta världen med storm. I form av det nya konceptet Moderna familjen, säger Jacob.

– Kommer ni ihåg att jag sa att jag var sugen på att göra en reality? Vi skrotade den idén, på tv i alla fall, säger Margaux och förklarar:

– Vi kommer att starta en egen Youtube-kanal, du, jag och våran mini-man. Som kommer att lanseras inom kort, säger hon vidare och redan nu kan man följa kanalen som går under namnet Moderna familjen.

På kanalen kommer vi att få se hur de får familjelivet att gå ihop, och de beskriver sig själva som ”en modern familj”.

– Den kommer att innehålla massa spännande, framför allt inspiration om hur man får en modern familj att hålla ihop i vått och torrt, säger Jacob.

Foto: Instagram

Se också: 5 fakta om Margaux Dietz du kanske inte vissteBrand logo
Se också: 5 fakta om Margaux Dietz du kanske inte visste
Annons