Margaux Dietz nya barndrömmar: ”Ett syskon till Arnold”

Margaux Dietz

TT
Det har snart gått fem år sedan Margaux Dietz blev mamma till sonen Arnold.
Nu drömmer influencern om fler barn.
15 april, 2022
TV: Margaux Dietz om oron över hälsoproblemet
0:51

Efter reklamen: TV: Margaux Dietz om oron över hälsoproblemet

(0:51)

Slå på ljud

Margaux Dietz slog igenom med dunder och brak när hon vloggade sin förlossning. Det har gått nästan fem år sedan dess och under åren har följarna kunnat se hur Arnold växer upp.

Nu har hon och ex-maken Jacob Lieberman, som Margaux fick Arnold tillsammans med, starta en Youtube-serie ihop. Moderna familjen heter den och har blivit som en återförening för föräldrarna.

Försoningen efter uppbrottet

För sedan förhållande tog slut 2020 har deras relation varit väldigt ansträngd. Delar av bråken har handlat om pappan kritiserat Margaux Dietz för att hur hon exponerat sonen på sociala medier.

7 kändisar som talat ut om sina skönhetsingrepp

Nu är det glömt och förlåtet, och Lieberman verkar inte ha några problem längre med att Arnold syns, bland annat i deras Youtube-serie.

De kommer också bra överens nu, och nyligen pratade Margaux Dietz om att det inte är ovanligt med bråk efter skilsmässor.

– Sen har vårat varit ganska så offentligt, vilket jag ångrar supermycket, och jag har lärt mig jättemycket av det. Jag har bland annat lärt mig att jag kanske inte borde lägga ut mina nya förhållanden på sociala medier, säger Margaux och syftar på sina två relationer som hon haft efter uppbrottet från Jacob, där hon förlovade sig med Seán Canning och hade en kort romans med Emil Ingemarsson.

Margaux Dietz drömmer om fler barn

I ett nytt blogginlägg skriver Margaux Dietz om sina drömmar inför framtiden. Hon har nämligen gjort en reading om sitt liv, och i spåkulan står det att hennes liv kommer att gå ner i tempo från nu ungefär och fram till att hon är 50 år.

Det ser hon fram emot, och hon ser även fram emot att hitta en ny kärlek, samt att skaffa sig ett barn till.

”Jag är så redo för en lång period med fokus på det jag tycker är kul, inte flänga runt och förhoppningsvis hitta kärleken i mitt liv och om jag får drömma få ett syskon till Arnold (på ett eller annat sätt)”, skriver hon.

Foto: TT

Se också: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier
0:53

Efter reklamen: Se också: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

(0:53)

Slå på ljud