Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Margaux Dietz berättar sanningen bakom bilderna från frieriet

04 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
Margaux Dietz och Seán Canning
Margaux Dietz både förlovade sig och gick igenom ett uppbrott 2021. Nu berättar hon att bilderna hon delade med sig av från frieriet på takterassen inte var äkta.
”Vi kände att det var lite tidigt”, säger hon nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 fakta om Margaux Dietz du kanske inte vissteBrand logo
TV: 5 fakta om Margaux Dietz du kanske inte visste

Det går fort i Margaux Dietz liv, något hon själv konstaterar i en Youtube-video där hon går igenom sitt 2021. Bara i januari hann det hända mer än vad det händer för andra människor under ett helt år, och tempot var fortsatt högt resten av året. Ja, så vad hände då i Margaux liv 2021? Hon flyttade till sin drömlägenhet, landade en stor programledarroll, släppte en erotisk roman med tillhörande podcast på Spotify, förlovade sig, gjorde en bröllopsplåtning för tidningen Allt om bröllop, och gjorde slut – för att bara nämna några saker.

Frieriet på balkongen var inte äkta

Margaux Dietz relation med Seán Canning varade inte riktigt så länge som någon av de hade hoppats när han gick ner på knä och friade. Under hösten tog det slut, efter ett par månader ihop.

Annons

– Jag började det här året med att vara mer kär än vad jag någonsin har varit i hela mitt liv, säger Margaux i sin video.

Och visst minns vi alla bilderna från förlovningen som det dåvarande paret publicerade på Instagram i februari, där Seán och Margaux endast iklädda handdukar stod på Margaux takterass i snön, när Seán friar.

Hur kunde det fångas på bild? Hade Seán hyrt in en fotograf, var en fråga som många undrade över. Nja. Nu berättar Margaux hur frieriet faktiskt gick till, och det skedde inte alls på hennes takterass iklädda enbart handdukar i februari, utan veckor innan i ett annat land.

– En del av er trodde inte att frieriet var äkta, som skedde uppe på balkongen. Och jag kan säga att det finns sanning i det. Det är för att det här året började med att Seán friade till mig på nyårsafton. Det visste ni inte va, säger Margaux.

Seán friade till Margaux på nyårsafton

Så redan i slutet av december sa Margaux ja till att bli Seáns fru. Vid tillfället hade Margaux inte hunnit presentera honom för allmänheten, vilket gjorde det ännu svårare att berätta att hon förlovat sig.

– Men vi kände att det var lite tidigt att gå ut med det här, eftersom att vi inte ens gått ut med att vi dejtade, säger Margaux.

– Nu tänker ni såhär: 'men när träffades Seán och Margaux egentligen?' Jo, vi var på vår första dejt den femte december, förklarar hon vidare och betonar med glimten i ögat att det ja, gick ganska snabbt.

Foto: Instagram

Se också: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medierBrand logo
Se också: Margaux Dietz om att visa upp sina barn i sociala medier

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons