Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Malin Åkermans bilder med sonen Sebastian – visar upp lyxlivet i LA

27 maj, 2022 
AvElin Jonsson
malin-åkerman-barn-liv-i-la-1
Sedan flera decennium tillbaka bor vår svenske export Malin Åkerman i USA.
Nu visar hon upp lyxiga livet tillsammans med sonen Sebastian och nye maken.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
7 gånger svenska Hollywood-kändisar nailat röda mattan-lookenBrand logo
7 gånger svenska Hollywood-kändisar nailat röda mattan-looken

Svenska Hollywood-stjärnan Malin Åkerman, 44, bor sedan flera, flera år tillbaka i Los Angeles tillsammans med sin nioårige son Sebastian Zincone och sin skådespelare till make Jack Donnelly, 36. Skådespelarparet gick och gifte sig under romantiska omständigheter 2018. Och i samband med det blev Jack Donnelly bonuspappa till lille Sebastian som Malin Åkerman har tillsammans med sin före detta man Roberto Zincone.

Malin Åkermans karriär – från Sverige till LA

Malin Åkerman föddes i Sverige, men redan när hon var två år flyttade familjen till Kanada där hon växte upp. Eftersom hon arbetade som både modell och skådespelare valde hon att 2001 flytta permanent till LA. Och härom året gjorde hon sitt första skådisjobb i Sverige någonsin, när hon landade huvudrollen i Tomas Ledin-filmen En del av mitt hjärta.

Nyligen stod det klart att Malin Åkerman även kommer medverka i den svenska filmproduktionen Ett sista race, med bland andra David Hellenius i täten. Filmen har planerad Sverige-premiär julen 2023.

Annons

Malin Åkermans ord om familjelivet

Men när hon inte mellanlandar i hemlandet för arbete är det lyxliv Hollywood som gäller. Malin Åkerman har allt jämt många järn i elden, men det till trots är vardagslivet i LA inte så olikt en annans.

– Jag tar Sebastian till skolan, jag tränar, träffar min man, jag jobbar för en miljörörelse och jag läser manus. Och så läser jag tidningar och böcker för att leta efter sådant som jag kan vara med och producera. Jag har ett par tv-serier som jag hoppas ska bli av, berättade Malin Åkerman i en intervju med Femina härom året.

Malin Åkermans Hollywood-liv

När man tar sig en titt på stjärnans sociala medier står det klart att hon gärna går på galor med sina väninnor, gör mysiga utflykter med familjen samt går på mysiga dejter tillsammans med den åtta år yngre maken.

Malin Åkerman och maken Jack Donnelly ut på lur i LA tidigare i år.

Malin Åkerman och familjen på röda mattan

Malin Åkerman visar upp sonen Sebastian på premiär

Foto: TT/Instagram

Annons