Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Malin Åkerman om vändningen efter skilsmässan

23 dec, 2019 
AvELLE -redaktionen
Malin Åkerman
Skådespelaren Malin Åkerman och kärleken Jack Donnelly gifte sig i december förra året. Men nu avslöjar Malin att det inte var självklart för henne att gifta sig på nytt. I TV4:s Hellenius hörna berättar hon om vändningen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det var i november 2013 som de första rapporterna kom om att den svenska Hollywood-stjärnan Malin Åkerman, 41, hade gått skilda vägar från sin dåvarande make Roberto Zincone. Paret valde själva att lägga locket på, men Malins lillasyster Jennifer Åkerman, 30, bekräftade uppbrottet för Expressen.

– De är vänner och alla mår bra. Det är inget mer med det egentligen. Det tog slut, och hon mår bra, sa Jennifer till tidningen.

Det var också genom Jennifer som Malin träffade Jack Donnelly, 33. som sedan förra året är hennes äkta make. Paret förlovade sig i oktober 2017 och drygt ett år senare, i december 2018, sa de ja till varandra under en romantisk bröllopsceremoni på en strand i Mexiko.

Men att gifta sig på nytt var ingen självklarhet för Malin Åkerman. Det avslöjade hon i en intervju med David Hellenius i TV4-programmet Hellenius hörna.

– Jag sa ju att jag inte skulle gifta mig igen, skrattar Malin i programmet.

Annons

Malin var bestämd: Inget nytt bröllop

När David Hellenius frågar varför svarar hon att hon gav raka rör till Jack när hon träffade honom. Hon förklarade att ett giftermål inte fanns på kartan.

– Jag var lite sur på livet, tror jag. Eller ja, sur på livet var jag väl inte. Jag festade och hade jättekul med mina tjejkompisar och tänkte att ”det här är livet man vill ha” och jag hade min son redan. Så jag bara kände när jag träffade honom att ”lyssna raring, jag gifter mig aldrig igen, jag skaffar aldrig barn igen, jag är en gammal dam”, liksom att det kommer aldrig hända. Om du vill vara här och ha lite kul ibland då kan vi väl göra det.

I programmet berättar Malin Åkerman att hon inte trodde att det skulle bli särskilt seriöst mellan henne och Jack, bland annat på grund av åldersskillnaden. Men Jack fick henne att ändra tankesätt.

– Han är ju sju år yngre än vad jag är, så jag bara kände att ”nej, men det här blir en liten boytoy ett tag”. Och sedan så… ja, så blev det inte så.

Text: Agnethe Alm, Foto: TT

Läs mer: 

Malin Åkerman: ”Jag ger inte upp lätt”

Hilary Duff har gift sig – visar upp bröllopsklänningen

12 kändispar med stor åldersskillnad

Annons