Malin Åkerman chillar som en drottning – slår världsrekord!

Malin Åkerman chillar som en drottning – slår världsrekord!

08 september, 2015

Vår svenska superstjärna till skådespelare tar priset – inskriven i Guiness rekordbok.

Vem gillar inte att luta sig tillbaka och ta det lugnt i en hängmatta? Malin Åkerman verkar i alla fall gilla att göra det, och hon har nu tagit det hela till en ny nivå – genom att luta sig tillbaka i världens största hängmatta.

Med New Yorks skyline i bakgrunden ligger hon tillbakalutad i Liberty State Park i den enorma hammocken som mäter knappa 20 gånger 10 meter och är den officiellt största i världen någonsin. Det hela tillhör en lanseringskampanj för det nya spelet Paradise Bay som är skapat av samma företag som ligger bakom succéer som Candy Crush.

– Som mamma och skådespelare är mitt liv ofta hektiskt. Jag söker ständigt efter sätt att koppla av en stund och ett sätt att göra det är att spela spel på telefonen, säger Malin själv.

Man kan ana en viss partiskhet i uttalandet, men hey, vem skulle inte gilla att chilla i en superduperstor hängmatta och spela mobilspel? Om Malin gillar det, gillar vi det också! Kolla in bilderna på den enorma hängmattan med New Yorks skyline som utsikt nedan.