Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Maja Nilsson Lindelöf om sonen Francis sjukdom efter dagarna på sjukhus

20 dec, 2021 
AvSaga Pettersson
maja nilsson lindelöf och francis
För drygt två månader sedan blev Maja och Victor Nilsson Lindelöf föräldrar åt sin andra son Francis. Och förra veckan avbröts bebisbubblan av att familjens minsting blivit sjuk i hjärnhinneinflammation och behövde tillbringa dagar på sjukhus.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 5 saker du inte visste om Maja Nilsson LindelöfBrand logo
TV: 5 saker du inte visste om Maja Nilsson Lindelöf

Maja och Victor Nilsson Lindelöf blev tvåbarnsföräldrar i oktober i år, när sonen Francis kom till världen. Sedan innan är paret föräldrar åt sonen Ted-Louie, som föddes 2019. Nyligen berättade Maja om sin andra förlossning, som var både enormt smärtsam men också otroligt fin.

– Jag älskar att föda barn, jag tror att det är för att jag och Victor gör någonting som ingen annan vet om, förutom våra familjer. Vi lever att ganska offentligt liv, men just när vi föder barn så är det ingen som har en aning. Det är så jäkla fint, säger Maja i en video på Youtube.

Annons

Tillbringat flera dagar på sjukhus

Livet i den lilla bebisbubblan har efter förlossningen och hemkomsten varit ljuvlig, tills förra veckan då familjens minsting blev sjuk. Francis drabbades av hjärnhinneinflammation, och efter att ha tillbringat dagar på sjukhus fick de äntligen lämna och komma hem igen.

”Glad över att berätta att vi är hemma igen. Francis har hjärnhinneinflammation men det tog ett tag för oss att förstå om det var en virusinfektion eller bakteriell infektion. Det visade sig vara ett virus, något som Francis kropp kan göra sig av med själv och att det inte behövs med medicinerna. Så vi är hemma, lyckliga och tacksamma. TACK igen för all kärlek”, skriver Maja Nilsson Lindelöf i sin Instagram story.

maja nilsson lindelöf om sonens sjukdom

Skickar kärlek till familjerna på sjukhus

I samma veva passar hon på att skicka kärlek till de familjer som av olika anledningar måste fira julen med sina barn på sjukhus.

Annons

”Jag sänder ut all min kärlek till föräldrar och barn som tillbringar den här högtiden eller vilka andra dagar som helst på sjukhuset. Det har varit väldigt hjärtskärande att se andra barn sjuka och det är så tragiskt och sorgligt. Barn ska inte vara på sjukhus, de ska vara hemma, lyckliga och friska.”

Foto: Instagram

Se också: Maja och Victor Nilsson Lindelöfs kärlekssagaBrand logo
Se också: Maja och Victor Nilsson Lindelöfs kärlekssaga

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons