Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Maja Nilsson Lindelöf om inbrottet: ”Jag var ensam hemma med barnen”

21 jan, 2022 
AvSaga Pettersson
Maja nilsson lindelöf
Paret Maja och Victor Nilsson Lindelöf hade i veckan inbrott i sitt hus i Manchester i England, när Victor var borta och spelade match – och Maja ensam hemma med barnen.
Nu berättar Maja om den traumatiska händelsen.
Annons
Maja och Victor Nilsson Lindelöfs kärlekssagaBrand logo
Maja och Victor Nilsson Lindelöfs kärlekssaga

ELLEs bloggare Maja Nilsson Lindelöf och maken Victor lever sitt liv i Matchester i England, då Victor spelar fotboll i Manchester United. Där bor paret tillsammans med sina två barn, Ted-Louie som är två, och Francis som kom till världen för tre månader sedan.

”Vi lyckades gömma oss och låsa in oss”

När Victor under onsdagskvällen var iväg på fotbollsmatch, och Maja var hemma ensam med parets två barn, var det några personer som bröt sig in i deras hem. Maja berättar nu om inbrottet på sin Instagram.

”Under Victors match under onsdagskvällen hade vi ett inbrott i vårt hus i Manchester. Jag var hemma ensam med barnen men vi lyckades gömma oss och låsa in oss i ett rum innan de kom in i vårt hus. Vi är okej under omständigheterna men det var självklart väldigt traumatiskt och läskigt för både mig och mina små barn”, skriver hon och berättar att de efter inbrottet lämnat både villan och England:

”Vi är nu i Sverige och tillbringar tid med våra familjer”.

Maja Nilsson Lindelöf om inbrottet
Maja skriver om den läskiga händelsen på sin Instagram story.

Skett flera inbrott hos fotbollsspelare

Inbrottet är ett av flera som skett hos fotbollsspelare i England under den senare tiden. Victor Nilsson Lindelöf har ännu inte uttalat sig om inbrottet.

”Vi kan bekräfta inbrottet hos Victor Nilsson Lindelöf under matchen mot Brentfors. Hans familj, som var hemma under tiden, blev inte skadade men såklart skakade. Det var en jobbig händelse för dem och för Victor när han fick veta efter matchen och klubben ger dem allt stöd”, säger Manchester Uniteds presschef Karen Shotbolt skriver till Aftonbladet.

Foto: Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons