Uppföljaren till "Magiska vidunder och var man hittar dem"

17 nov, 2017 
AvJoel Linde
Nyheter om uppföljaren till Harry Potter-filmen "Magiska vidunder och var man hittar dem" gör fans både upprymda och upprörda.
Annons

Allt om filmen ”Magiska vidunder och var man hittar dem”

Under 2016 kom filmatiseringen av J.K. Rowlings Magiska vidunder och var man hittar dem, men det var bara början på en serie om fem filmer!

Nu släpps nyheter om uppföljaren som får fansen att både jubla och rasa. Den första nyheten är titeln, som på engelska är satt till Fantastic Beasts: The crimes of Grindewald. Den andra nyheten rör skådespelarna.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

I rollen som den unga Albus Dumbledore kommer vi se ingen mindre än Jude Law.

Foto: Warner Bros.

Vi kommer även få bekanta oss med bland andra Zoë Kravitz (som ju var fantastisk i Skarsgård/Kidmans Big little lies – som ju får en andra säsong!) Claudia Kim, och Callum Turner.

Annons

Det som många fans däremot inte blev så glada över var det faktum att Warner Bros och Heyday Films inte valt att byta ut Johnny Depp i rollen som Gellert Grindewald efter anklagelserna om misshandel av sin exfru.

Flera fans har i stället gjort sina egna filmposters.

https://twitter.com/lpbradley/status/931184365161377793

Filmen har premiär den 16 november 2018 i Sverige.

(Du har väl för övrigt inte missat att Magiska vidunder och var man hittar dem finns på Netflix?)

Mer om Harry Potter från ELLE:

Annons