Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Madonnas barn David och Stella går i mammas fotspår

26 feb, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Madonna
Den stolta sexbarnsmamman Madonna visar nu upp vilka talangfulla barn hon har.
Och av allt att döma har de ärvt sin mammas fallenhet för musik.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Madonnas olika looks – genom tidernaBrand logo
Madonnas olika looks – genom tiderna

Det verkar som att den musikaliska talangen går i familjen för Madonna och hennes barn. Nyligen delade nämligen popikonen med sig av flera Instagramuppdateringar på dottern Stella och sonen David Banda.

Den 9-åriga tvillingen Stella spelade piano, och det bjöds på klassisk musik.

”Stella spelar... Bach”, skriver Madonna till klippet, och senare blev det även Borodin.

Och sonen David Banda, 16, visar sig vara en riktigt duktig dansare.

”Efter-middagsdansen”, skriver Madonna till en klipp där han dansar loss till Meek Mill, Snoop Dog och YG.

Annons

Madonnas alla barn

Madonna har totalt sex barn, två biologiska och fyra adopterade. Adoptivbarnen föddes alla i Malawi, södra Afrika, och kom till Madonna vid olika tidpunkter.

Hennes första barn, Lourdes Leon, fick hon tillsammans med Carlos Leon 1996. 25-åringen har nu vuxit upp och blivit modell, och synts i en rad reklamkampanjer för stora varumärken och på catwalken.

Lourdes Leon har också hon följt i sin mors fotspår och gjort musik.

Det näst äldsta barnet heter Rocco Ritchie och han föddes i slutet av år 2000, och har alltså blivit 21 år. Honom fick Madonna tillsammans med filmregissören Guy Ritchie – ett förhållande som inte slutade i dur. Efter skilsmässan hamnade föräldrarna i en utdragen vårdnadstvist, som mynnade ut i att mor och dotter inte såg på flera år eftersom Rocco hellre ville bo hos sin pappa, som vann vårdnadstvisten, i London medan Madonna bodde i USA.

David Bandas svåra sjukdomstid

Den dansanta David Banda har alltså blivit 16 år nu. Han var 13 månader när Madonna och Guy Ritchie adopterade honom, och han var illa däran då. Dels härjades han av en lunginflammation och dels av malaria. Men det klarade han alltså av.

En annan 16-åring i barnaskaran är Mercy James, som fyllde år för bara en månad sedan. Hon anslöt till familjen året efter att brorsan David Banda kommit. När hon fyllde år i januari delade Madonna med sig av födelsedagsfirandet, som hölls på nöjesparken Magic mountain i Kalifornien.

2017 kom tvillingarna Estere och Stella till Madonna. De var fyra år vid det laget och nu kan vi se att åtminstone Stella har en lovande musikkarriär framför sig.

Foto: TT

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons