Madonna släpper nytt album – som Madame X

18 apr, 2019 
AvAnaïs González Cruz
På det nya plattan Madame X har popdrottningen antagit en helt ny persona. Vem hon är får vi veta när albumet släpps!
Annons

Det har gått fyra år sedan popdrottningen Madonna släppte skivan Rebel heart, men nu är 60-åringen äntligen aktuell med nytt material.

Sångerskan har de senaste åren bott i Lissabon och enligt sångerskan själv var det i den portugisiska huvudstaden som hennes skiva föddes. Studioalbumet Madame X består av totalt 15 låtar som inspirerats av latinamerikansk musik, där hon sjunger på både spanska, portugisiska och engelska.

–  Jag hittade min plats där och en magisk värld av fantastiska musiker som förstärkte min tro på att musik över hela världen verkligen är sammanhängande och är universums själ, säger Madonna i ett pressmeddelande. 

På Instagram har Madonna lagt upp flera inlägg med smakprov på det nya materialet, där hon antagit ett helt nytt alter ego – Madame X:

Madame X släpps den 14 juni, men redan nu ligger Medellín ute, en singel som är ett samarbete med den colombianske artisten Maluma. Lyssna på låten här nedan!

Annons

Läs mer:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons