Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Madonna släpper nytt album – som Madame X

18 apr, 2019 
AvAnaïs González Cruz
På det nya plattan Madame X har popdrottningen antagit en helt ny persona. Vem hon är får vi veta när albumet släpps!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det har gått fyra år sedan popdrottningen Madonna släppte skivan Rebel heart, men nu är 60-åringen äntligen aktuell med nytt material.

Sångerskan har de senaste åren bott i Lissabon och enligt sångerskan själv var det i den portugisiska huvudstaden som hennes skiva föddes. Studioalbumet Madame X består av totalt 15 låtar som inspirerats av latinamerikansk musik, där hon sjunger på både spanska, portugisiska och engelska.

–  Jag hittade min plats där och en magisk värld av fantastiska musiker som förstärkte min tro på att musik över hela världen verkligen är sammanhängande och är universums själ, säger Madonna i ett pressmeddelande. 

På Instagram har Madonna lagt upp flera inlägg med smakprov på det nya materialet, där hon antagit ett helt nytt alter ego – Madame X:

Madame X släpps den 14 juni, men redan nu ligger Medellín ute, en singel som är ett samarbete med den colombianske artisten Maluma. Lyssna på låten här nedan!

Läs mer:

Beyoncé släpper dokumentär på Netflix – och trailern är redan här

Tim ”Avicii” Berglings sista låtar släpps på nytt album

Lista: Här är kvinnorna som är mest spelade på Spotify

Nu släpper Spotify spellistor baserade på ditt horoskop

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons