Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Madonna och dottern Lourdes Leon är slående lika på nya bilden ihop

13 apr, 2021 
AvElin Jonsson
Madonna och dottern Lourdes på stan 2006!
Lourdes Leon är popdrottningen Madonnas äldsta dotter, och nu visar mamma Madonna upp deras senaste bild ihop, och visst är mor och dotter lika! Inte bara till utseendet – bilden skapade även en debatt om dotterns armhår (vilket tidigare hänt mamma Madonna).
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
4 OFÖRGLÖMLIGA MODEÖGONBLICK INSPIRERADE AV BLACK CULTUREBrand logo
4 OFÖRGLÖMLIGA MODEÖGONBLICK INSPIRERADE AV BLACK CULTURE

Att 24-åriga modellen Lourdes ”Lola” Leon går i mamma Madonnas rebelliska fotsteg råder det inga tvivel om, dottern drar precis som mamma ett stort lass för att inte falla in i mängden. När Lourdes ”Lola” Leon som 21-åring gjorde sin debut på catwalken för märket Gypsy sports SS19-kollektion vaknade en hel del kritiker till liv. Detta då Lola visade upp ett par håriga armhålor. Vilket mamma gjort vid ett flertal tillfällen genom åren, något som ja, väckt reaktioner. Lourdes Leon berättade själv senare om beslutet att låta armhåret växa fritt.

– Jag såg hur populära kvinnor betedde sig för att få killarna. Jag visste att jag inte kunde passa in i det, sa hon till Harpers Bazaar.

Annons

– Så jag bestämde mig för att göra det motsatta. Jag vägrade att ha på mig smink eller ha en frisyr. Och jag vägrade att raka mig. Jag hade håriga armhålor.

Lola gör alltjämt som sin mor

Och det var inte sista gången hon skulle gå i sin mammas fotspår. I februari blev det känt att kändisdottern skulle bli ansiktet utåt för Marc Jacobs nya vårkampanj. Vilket också är ett märke som hennes mamma har representerat.

Nu visar Madonna upp mor- och dotter-ekipagets senaste selfie på sociala medier, där likheterna mellan Madonna och Lourdes är slående.

”Som att små bitar av ditt hjärta går omkring utanför din kropp”, skriver mamma Madonna och adderar ett hjärta intill dotterns smeknamn ”Lola”. Under bilden väller det in hyllande kommentarer som inte bara slår fast att tjejerna är vackra och underbara, utan att de är varandras kopior.

Lolas armhår på tapeten – igen

Men inte bara det – kommentarerna under popdrottningens fotografi vittnar även om att hår under armarna fortfarande är en grej att haka upp sig på. Men desto fler valde att backa Lolas val av att behålla sitt armhår.

”Låt en kvinna göra vad fan hon vill”, ryter en ifrån. En annan slår fast att: ”Madonna är helt briljant utan att du ens förstår det. Hon vet mycket väl att armhålorna skulle komma att skapa debatt, och vänta och se... Hon hade rätt! Ni alla förlorade, och hon vann.”

Foto: TT/Instagram

Annons