Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Madonna har redigerat in sitt ansikte på annan kvinnas kropp

26 mar, 2021 
AvElin Jonsson
Nu anklagas Madonna för bildfusk!
Nu anklagas Madonna för bildfusk! Artisten verkar ha monterat på sitt ansikte på en annan kvinnas kropp, och vad som antagligen är originalbilden går viral på sociala medier.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
4 OFÖRGLÖMLIGA MODEÖGONBLICK INSPIRERADE AV BLACK CULTUREBrand logo
4 OFÖRGLÖMLIGA MODEÖGONBLICK INSPIRERADE AV BLACK CULTURE

Den 1 maj 2015 publicerades en bild på Madonnas Instagram-konto, på vad man vid första anblick antog var sångaren själv. Iklädd en Joy Division-tisha, hundtandsmönstrad kjol och stövletter satt vad som till synes såg ut att vara Madonna i en säng.

Men nu då, en herrans massa år senare florerar ett klipp från en australiensare vid namn Amelia Goldie omkring på TikTok. Amelia Goldie har nämligen postat det som onekligen verkar vara originalbilden – på sig själv! Vilken visar på att det nu är Madonnas ansikte som pryder Amelia Goldies kropp.

Amelia Goldie har försökt nå Madonnas team

Amelia Goldie berättar att hon till en början trodde att det hela var ett skämt, och när bilden publicerades säger sig Goldie försökt nå ut till Madonnas team utan att ha fått svar, rapporterar sajten BuzzFeed. Amelia Goldie säger också att hon på ett sätt är smickrad, men att någon form av kreditering borde hon fått.

Annons

”När Madonna publicerar en bild på sig själv på Instagram, samtidigt som hon promotar sitt album fast det egentligen är ens egen kropp. (Jag skämtar inte)”, uppdaterade Amelia Goldie på sin TikTok nyligen.

I hennes TikTok-video står det även klart att Madonnas redigerade bild även fått uppmärksamhet i medierna tidigare, då när bilden för sex år sedan publicerades. Men nu har den stulna bilden fått ny kraft tack vare TikTok.

Amelia Goldie visar upp en snutt med ”original-bilden”

Madonnas bild kritiseras nu på Instagram

Det verkar som att flera har scrollat sig igenom Madonnas Instagram-flöde, för under den påtalade bilden ramlar det in kommentarer. Där flera följare nu vill att Madonna ska förklara sig gällande den photoshopade bilden. Den enda bildtexten som finns nu slår fast att Madonna känner sig lite cool: ”I look kewl”, och saknar både förklaring och photocredd till Amelia Goldie.

Efter en tids scrollande fann vi Madonnas bild här:

Varken Madonna eller någon från Madonnas team har ännu kommenterat den troliga bildstölden efter Amelia Goldies klipp gått viralt på sociala medier nu i dagarna.

Foto: TT/Instagram/TikTok

Annons