Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Madonna gör som Taylor Swift i nya videon

18 jun, 2015 
AvJenny Bergquist
Annons

Madonnas nya video är här – och den är grym. Och featuring Beyoncé, Kanye, Miley, Nicki, Alexander Wang och ett helt gäng till. 

Det fanns en tid då Madonna gick i täten i popvärlden och var den som alla andra tog efter. Så är inte riktigt fallet nu (men vi älskar såklart Madonna i alla fall…) och det bevisas inte minst av hennes nya video (till låten Bitch, I’m Madonna) som precis har släppts.

Läs även:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Videon är full av kändisar som Beyoncé, Katy Perry, Miley Cyrus och designern Alexander Wang, men med tanke på att Taylor Swift redan förra månaden släppte en celebspäckad video känns det liiiite som att wow-effekten av Madonnas video uteblivit. Nåväl, vi gillar ju att kolla på kändisar alla dagar i veckan, så vi ska inte gnälla.

Annons