Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Madonna erbjuder sin lyxvåning till Meghan och Harry

06 feb, 2020 
AvMalin Ny
Meghan och Harry får låna Madonnas lyxvåning i New York
Prins Harry och Meghan Markle har startat sitt nya liv i Kanada, men många tror att paret kommer att vantrivas. Bland annat Madonna, som nu erbjuder paret att hyra hennes lägenhet i New York.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ett par veckor har nu gått sedan Meghan Markle och prins Harry meddelade att de vill dra sig undan det brittiska kungahuset och arbeta för att bli finansiellt oberoende.

Hertigparet berättade om beslutet i ett inlägg på Instagram, där de bland annat förklarade att de vill leva mer självständigt i Kanada framöver.

”Efter många månaders reflektioner och diskussioner har vi valt att gradvis övergå till att börja skapa oss nya roller inom institutionen. Vi har valt att backa som högre tjänstemän i den kungliga familjen. Vi vill jobba för att bli mer finansiellt självständiga, men vi kommer ändå alltid stödja drottningen till fullo”, skrev de i sitt inlägg.

De skrev vidare att det kommer att innebära att de kommer att dela tiden mellan Storbritannien och Kanada för att kunna ge sonen Archie den bästa uppväxten.

”Den här geografiska balansen kommer att göra det möjligt för oss att uppfostra vår son att uppskatta den kungliga traditionen som han blivit född in i, samtidigt som den ger vår familj utrymmet att fokusera på nästa kapitel, inklusive lanseringen av vår nya välgörenhetsorganisation”.

Annons

Madonna erbjuder lägenhet

Alla verkar dock inte helt överförtjusta i att hertigparets nya liv i Kanada, och nu kommer en invändning från ett ganska otippat håll. Popdrottningen Madonna tror nämligen inte att paret kommer att trivas särskilt bra i landet och erbjuder nu sin lägenhet i New York till Harry och Meghan.

– Harry, åk inte till Kanada. Det är så tråkigt där. Jag låter er hyra min lägenhet vid Central Park West. Den har två sovrum och den finaste utsikten över Manhattan, säger hon skämtsamt i en video på Instagram.

Om Harry och Meghan har nappat på erbjudandet är inte känt.

Foto: TT

Läs mer: 

Prins Harry och Meghan Markle – allt om parets nya liv i Kanada

Så mycket pengar har Meghan Markle och prins Harry

Elizabeths besked: Harry och Meghan blir av med sina titlar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons