Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Lyssna på Quarantine Prom – av Ariana Grande och Justin Bieber

11 maj, 2020 
AvAnaïs González Cruz
Har din skolbal ställts in på grund av coronavirusets spridning? Nu har popstjärnorna Ariana Grande och Justin Bieber släppt en ny spellista till alla som firar skolbalen i hemmakarantän!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det blir en minst sagt annorlunda skolavslutning för miljoner studenter och högstadieelever runt om i världen i år. I många länder ställs sedvanliga traditioner som skolbal och studentmottagningar in helt – så även i Sverige.

Nyligen meddelade Skolverket att såväl mösspåtagning som studentbal och utspring blir inställt för kommunala gymnasieelever i Stockholm och Göteborg. Detta för att förhindra att coronaviruset sprids ytterligare i landet:

– Det finns en framtid också och den ska man vara rädd om. Och då behöver man vara försiktig, även i juni månad, säger Skolverkets generaldirektör, Peter Fredriksson till Expressen.

Fira skolbalen hemma – med Ariana Grande och Justin Bieber

Många planerar att i stället fira skolavslutning hemma, bland annat via videoappen Zoom där upp till 100 personer kan ansluta i ett videosamtal samtidigt. Virtuella skolbaler ska också gå av stapeln inom kort, till exempel Teen Vogues initiativ Virtual Prom med en rad olika kändisuppträdanden.

Annons

Vill du ha en egen liten skolbal i hemmakarantänen? Nu kan du dansa loss i vardagsrummet till musik som valts av Ariana Grande och Justin Bieber. Artisterna har nämligen tagit fram den gemensamma spellistan Quarantine Prom på Apple Music, med artister som Rihanna, Madonna, Whitney Houston och många fler.

Först på listan är givetvis Grandes och Biebers nya låt Stuck With U, som kom ut i förra veckan. Under helgen släpptes ytterligare en videoversion till singeln, med kända balscener från film och tv:

– Med Stuck With U och andra låtar hoppas vi kunna ge er en någon slags balupplevelse där hemma, som skänker er glädje och minnesvärda ögonblick i dessa märkliga tider, säger Justin Bieber i ett nytt pressmeddelande.

Klicka här för att lyssna på spellistan Quarantine Prom!

Se Stuck With U (Prom Scenes):

Foto: TT

LÄS MER: 

Stuck With U är Justin Bieber och Ariana Grandes nya låt

Ariana Grande visar upp sitt riktiga hår i hemmakarantänen

Hailey Bieber berättar om sin sjukdom: ”Riktigt illa”

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons