Så lever paren från Love Island UK idag

27 maj, 2022 
AvGabriella Håkansson
Love Island UK
I tv-programmet Love Island UK har många par bildats under åren. Men hur lever egentligen deltagarna idag? ELLE reder ut!
Annons
Netflix-filmerna du vill se i sommar
Netflix-filmerna du vill se i sommar

Love Island UK är ett dejtingprogram som funnits sedan 2015. Programmet är en internationell succé och deltagarna har idag stora följarskaror på sociala medier med fans från världen över. Par efter par har bildats i programmet och vid säsongernas slut har kärleken fullkomligt blomstrat. I Love Island UK får vi ofta höra hur paren planerar sina liv utanför huset med flyttar, distansrelationer och framtidsdrömmar. Men vad har egentligen skett sedan de lämnat villan och kamerorna slocknat?

Så här lever paren från Love Island UK idag

Camilla och Jamie

Annons
Jamie och Camilla

När Camilla Thurlow nästan hade gett upp hoppet om kärlek i programmet säsongen 2017 klev plötsligt Calvin Klein-modellen Jamie Jewitt in och tog henne med storm. Paret kom på en andra plats i programmet men deras kärlekshistoria tog inte slut för det. Istället vann paret den största vinsten – nämligen varandra. Idag är Camilla och Jamie gifta och har tillsammans dottern Nell, dessutom väntar familjen tillökning under sommaren 2022.

Amber och Kem

Amber och Kem

Camilla och Jamie kom på andra plats men vinnare av säsongen 2017 var Kem och Amber. Paret höll ihop 6 månader efter inspelningen men sedan tog relationen slut. Idag har Amber funnit kärleken på nytt i pojkvännen Nick Kyriacou medan Kem verkar leva som singel.

Annons

Olivia Attwood och Chris Hughes

Chris och Olivia

Ett annat par vi minns från den tredje säsongen är Olivia Attwood och Chris Hughes. De var tillsammans i sju månader efter programmet slut men avslutade sedan relationen.

Idag är Olivia förlovad med fästmannen Bradley Dack som hon hade en relation med även innan programmet. Bradley och Oliva återförenades och tog nästa steg i relationen och förlovade sig i Dubai 2019 efter att Oliva och Chris brutit upp 2018.

Planen var att Oliva och Bradley skulle gifta sig under 2022 men nu verkar det som att bröllopet blir uppskjutet.

Annons

Även Chris har funnit kärleken på nytt, det är golfspelaren Annabel Dimmock som stulit hans hjärta.

Jessica Rose Shears och Dom Lever

Dom och Jessica

Deras kärlekssaga blev kortvarig i programmet 2017 men att känslorna fanns där undgick nog ingen. Jessica och Dom fortsatte ses på utsidan och är idag gifta. År 2019 blev de föräldrar åt en liten pojke och i mars 2022 avslöjade paret att familjen väntar ytterligare tillökning.

Dani Dyer och Jack Fincham

Dani och Jack

Den fjärde säsongen, år 2018, kammande Dani Dyer och Jack Fincham hem vinsten. I villan var paret oskiljbara men bara nio månader efter att de lämnat Mallorca avslutades relationen.

Annons

Strax efter detta avslöjade Jack att han blivit pappa till en liten flicka med namn Blossom. En bebislycka som han hade hållit hemlig för världen tills dottern föddes. Blossoms mamma är Jacks ex-flickvän Casey Ranger som han hade en fling med efter uppbrottet med Dani. I inlägget där Jack avslöjade dotterns ankomst förklarade han att det forna paret inte är tillsammans utan idag har en vänskaplig relation.

Även Dani har tagit sig an föräldrarollen. I januari 2021 födde Dani sonen Santiego som hon har tillsammans med Sammy. Paret gjorde slut efter att Sammy dömdes till fängelse då han lurat pensionärer på pengar. Idag är Dani tillsammans med fotbollsspelaren Jarrod Bowen.

Megan Barton Hanson och Wes Nelson

Wes och Megan

Sommaren 2018 slog det gnistor mellan Megan Barton Hanson och Wes Nelson. Men i januari 2019 gick paret ut med att relationen var över.

Annons

Hur Megans kärleksliv ser ut idag är svårt att säga. I slutet av 2021 skrev internationella medier om henne och en kille vid namn James Lock men om paret fortsatt idag är i en relation är oklart.

Wes däremot har funnit kärleken i modellen Lucciana Beynon.

Amber Gill och Greg O'Shea

Amber Gill och Greg

När den femte säsongen av Love Island UK (2019) nått sitt slut stod Amber Gill som segrare med Greg O'Shea. Detta efter att hon hade en tuff vistelse i huset med ett ordentligt Casa Amor-svek från Michael Griffith. Men lyckan var total när Greg entrade huset och paret kammade hem vinsten tillsammans.

Annons

Dessvärre tog relationen slut bara någon månad senare. Paret har haft olika syn på hur det hela gick till men anledningen till uppbrottet verkar de båda mena var avståndet. Tjafs uppkom gällande vem som skulle resa till vem. Enligt Amber blev hon dumpad via sms, medan Greg påstår att de pratade på Facetime och inte ens hann reda ut bråket innan uppbrottet var offentligt. Greg har tidigare berättat i intervjuer att han blev mordhotad efter att uppbrottet offentliggjorts.

Greg verkar idag leva som singel medan Amber sägs återförenats med sitt ex, Rory Colhoun.

Molly-Mae Hague och Tommy Fury

Molly Mae och Tommy

Turturduvorna Molly-Mae Hauge och Tommy Fury snuvades på förstaplatsen då Amber och Greg vann. Men även om de inte kom hem med vinstpengarna så fick de varandra. Och glädjande nog lever dessa två än idag tillsammans, dessutom köpte de sig nyligen en stor gemensam villa. Vi ska inte heller glömma att även elefanten Ellie Belly fortsatt är en del av förhållandet.

Annons

Maura Higgins och Curtis Pritchard

Marura och Curtis

Maura kom ett bli en av tv-seriens kanske populäraste deltagarna genom tiderna. I programmet var det Curtis Pritchard som tillslut fångade hennes intresse och paret fortsatte att dejta under åtta månaders tid innan de avslutade relationen.

Efter uppbrottet blev Maura istället tillsammans med Chris Taylor som medverkade i samma säsong. En romans blommade ut från vänskapen men dessvärre tog denna slut under 2021.

Sedan dess har Maura offentligt dejtat den italienska proffsdansaren Giovanni Pernice men idag lever hon som singel.

Annons

Curtis däremot verkar dejta. I mars 2022 skrev brittiska medier att han funnit intresse i en tjej vid namn Sophie Sheridan. De två sägs ha mött när de arbetat tillsammans på scen, men romansen är inget som Curtis har bekräftat.

Finn Tapp och Paige Turley

Paige och Finn

Det slog snabb gnistor mellan Finn Tapp och Paige Turley. Paret tog hem första platsen i säsongen 2020 och än idag lever turturduvorna ihop. Stax efter vinsten köpte de tillsammans en lägenhet i Manchester.

Siânnise Fudge och Luke Trotman

Siannise och Luke

Andraplatsen gick till Siânnise Fudge och Luke Trotman och paret fortsatte sin relation i nästan två års tid innan de bröt upp. Siânnise verkar idag leva som singel, däremot gick det rykten förra året om att hon dejtade modellen Chris Beviere.

Annons

Likaså Luke ser ut att leva som singel idag.

Demi Jones och Luke Mabott

Demi och Luke

På tredjeplats i samma säsong kom Demi Jones och Luke Mabott. Dessa hade sedan en kortvarig relation utanför huset. Idag är Luke däremot tillsammans med en annan LI-deltagare, nämligen surftjejen Lucie Rose Donlan som medverkade i Love Island UK 2019.

Demi däremot verkar idag vara singel.

Callum Jones och Molly Smith

Molly och Cullum

När Molly Smith klev in i Casa amor blev Callum Jonas blixtförälskad. Tyvärr var detta inte goda nyheter för alla...Shaughna Phillips. Men Callum och Molly kunde inte förneka sina känslor och är än idag i en relation.

Annons

Millie Court och Liam Reardon

Millie och Liam

Love Island UK 2021 kammade Millie Court och Liam Reardon hem. Paret har sedan dess kilat stadigt men på senaste tiden har spekulationer kring att de gjort slut dykt upp. I nuläget är däremot inget uppbrott bekräftat.

Chloe Burrows och Toby Aromolaran

Chloe och Toby

Toby må ha haft lite svårt att välja tjej i programmet men tillslut blev det Toby och Chloe som tog hem andra platsen. Sedan dess har de fortsatt sin relation är är även idag tillsammans. I november 2021 flyttade de dessutom in i sin gemensamma bostad.

Annons

Faye Winter och Teddy Soares

Teddy och Faye

Även paret som landade på tredje plats 2021, Faye Winter och Teddy Soares har fortsatt sin relation på utsidan och är även idag ett par.

Liberty Poole och Jake Cornish

Liberty och Jake

Förmodligen en av de mest chockerande händelserna i Love Islands-historia var när Liberty och Jake plötsligt gjorde slut inne i villan. Detta efter att varit ett av de starkaste paren från tidig början. Efter uppbrottet valde Jake och Liberty tillsammans att lämna villan självmant.

Annons

Duon försökte sedan ge relationen en ny chans på hemmaplan men det gick helt enkelt inte vägen. Hur Libertys kärleksliv ser ut idag är lite oklart men det verkar iallafall som att hon dejtar.

Jake har inte heller någon ny bekräftad relation sedan Liberty.

Foto: ITV

Annons