Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Lourdes Leons verkliga relation till mamma Madonna: kontrollerande

15 okt, 2021 
AvJessica Rådne
lourdes leon
Lourdes Leons uppväxt präglades av mamma Madonnas extrema kontrollbehov. ”Hon har kontrollerat mig hela livet”, säger 25-åringen efter att hon nu lyckats bryta sig loss.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: Madonnas olika looks – genom tidernaBrand logo
TV: Madonnas olika looks – genom tiderna

Lourdes Leon är världsstjärnan Madonnas, 63, barn från relationen med skådespelaren Carlos Leon, 55. Hon föddes i Los Angeles men har spenderat en stor del av sitt liv i London. Lourdes påbrå från pappas sida är italienskt, kubanskt och fransk-kanadensiskt, och hon talar flytande italienska, spanska och franska. Samt så klart engelska.

För Interview Magazine ger hon en inblick i hur livet med sin kända mor har sett ut. Madonna har enligt dottern försökt styra varje steg hon tar…

Annons

Har alltid betalat sin egen hyra och terminsavgift

– Min mamma är ett stort kontrollfreak. Hon har kontrollerat mig i hela mitt liv, säger Lourdes, och förklarar när hon kom till denna insikt:

– Jag var därför tvungen att bli helt oberoende av henne från och med det att jag gick ut ur high school.

lourdes leon och madonna
Lourdes Leon med mamma Madonna på första parkett under Alexander Wangs show på New York Fashion Week, 2016.

Mamma Madonna tycktes helt med på noterna för Lourdes fick då lov att stå på egna ben genom att betala för sin egna lägenhet och terminsavgift på universitetet. Lourdes beskriver att inget av stjärnans sex barn har fått ta emot ekonomiskt stöd från mamma.

Annons

– Absolut att jag har haft en priviligerad uppväxt. Det går inte att förneka. Men jag tror att mamma såg alla andra kändisars barn och tänkte ”Sådär ska inte mina barn bli”.

lourdes leon på catwalken
Lourdes Leon gick på catwalken för Versace under Milan Fashion Week tidigare i år.

Som dotter till en av världens största stjärnor har det inte saknats erbjudanden. Lourdes har testat sina vingar inom musik, skådespeleri och modeindustrin. För Lourdes har det varit skönt att försörja sig själv.

– Jag känner dessutom att om dina föräldrar betalar för saker så ger de dem ett övertag mot dig, säger Lourdes.

Annons

Lourdes Leon om att beskydda mamma

Lourdes har på flera punkter gått i sin mammas fotspår, och påpekar att hon på sätt och vis även varit överbeskyddande tillbaka.

– Om någon tar sig rätten att kommentera min mamma så gör jag detsamma tillbaka, säger Lourdes.

– Folk blir alltid chockade när jag säger så, för jag menar ”Vill du kalla min mamma en h**a? Okej, då är din mamma en h**a”.

Tidigare i år skaffade Lourdes Instagram för första gången, och redan på första inlägget skrev följare otrevliga kommentarer i stil med ”vet din mamma om vad du gör här”. Lourdes valde att ge svar på tal.

– Vet din mamma om att du inte torkar röven, skrev hon i kommentarerna.

Källa: Cosmopolitan

Foto: TT

TV: 5 snackisar från veckan som gåttBrand logo
TV: 5 snackisar från veckan som gått

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons