Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Loreen – ny profil på ELLE!

10 feb, 2023 
AvHannah-Fina Rohrmüller
Loreen tittar in i kameran.
Världsartisten Loreen är aktuell i årets upplaga av Melodifestivalen, har ny musik på gång och ett hemligt projekt. Nu ansluter hon också till ELLE som profil och bjuder oss på en unik inblick i vägen till scenen – här kan du se hela serien.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Artisten Loreen är aktuell som ny profil på ELLE och under våren kommer vi att få följa henne under förberedelserna fram till scenen och Melodifestivalen i ett nytt rörligt format, Loreen: Vägen till scenen.

This or that med LoreenBrand logo
This or that med Loreen

Lär känna ELLES nya profil Loreen

Så för dem som inte vet – vem är du?

– Jag är artist, konstnär, kreatör, aktivist och entreprenör. Alla dessa delar uttrycker jag på olika sätt och genom musiken känner jag att jag kan inspirera och påverka.

Hur skulle du beskriva din stil med tre ord?

– Min stil är svart, sexig och Kill Bill. Jag älskar vibben och kombinationen av biker, Yves Saint-Laurent och punk – det bästa av alla världar.

Annons

Favoritplagg i garderoben?

– Helt klart min skinnjacka från Yohijo Yamamoto och mina silverhalsband signerade Yasar Ayadin. Och så gillar high heels! Jag kan inte gå i dem men det är en annan diskussion. Men det är så mycket feminin energi i klackar. Smycken är min grej, av den enkla anledningen att jag är nomad och vi smyckar oss.

Vad kommer läsarna att se i dina kanaler?

– Ni kommer att få följa med på min resa till scenen från start. Med allt var det innebär – aldrig tidigare har jag släppt någon så nära min kreativa process och jag ser fram emot att dela den med er.

Nytt hemligt projekt på gång

Vad har du på gång framöver?

– Jag planerar att släppa ny musik vilket känns väldigt kul. Det kommer att bli en sommar- och höstturné. Vi håller även på med ett kreativt men än så länge hemligt projekt på Gotland. Stay tuned!

Berätta något vi inte vet om dig!

– Kanske inte många som vet det, men jag älskar att gå ute i regnet. En annan grej som de som känner mig väl vet är att jag älskar vispgrädde! Det är mitt lördagsgodis.

Se mer från Loreen här!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons