Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Lollapalooza 2020 ställs in – det meddelar arrangören

10 apr, 2020 
AvEmma Castman
Lollapalooza 2020 ställs in – det meddelar arrangören
På grund av det rådande hälsoläget har arrangören till Lollapalooza bestämt sig för att ställa in sommarens festival. Det meddelar de bland annat på sociala medier.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Mellan den 26 och 28 juni i år var det tänkt att den hyllade musikfestivalen Lollapalooza skulle inta Gärdet i Stockholm. Men på grund av det rådande hälsoläge i vår omvärld har arrangören nu valt att ställa in sommarens festival.

Nyheten släpptes lördagen den 10 april, och kommunicerades bland annat på festivalens Instagramkonto:

”Lollapalooza i Stockholm kommer inte längre att äga rum i år. Vi är så klart väldigt besvikna över att behöva meddela detta, men hälsa och säkerhet är alltid vår första prioritet när det kommer till våra fans och artister, vår personal och vårt samhälle”, skriver de bland annat och fortsätter:

”Med anledning av den rådande situationen är beslutet att ställa in årets festival oundvikligt. Första upplagan av Lollapalooza i Stockholm var magisk och vi är förtvivlade över att inte kunna upprepa denna magi tillsammans med er i sommar. Men vi kommer tillbaka. Vi kan redan nu meddela att Pearl Jam kan bekräfta att de kommer att spela på Lolla i Stockholm 2021. Vi kommer att spendera följande månader med att sätta ihop en ny fantastisk line-up för nästa års festival”.

Annons

Lollapalooza 2021 – nytt datum

I samband med att arrangören meddelade att årets festival ställs in kom alltså även beskedet om att festivalen skjuts fram till nästa år. Det nya datumet för 2021 års festival är den 2 till 4 juli och de som har köpt biljetter för 2020 kommer att kunna använda dessa året därpå.

Vill man hellre ha sina pengar tillbaka ska det också vara möjligt.

Foto: TT 

LÄS MER:

Stora artisterna som spelar i Sverige 2020

The Mamas och Hanna Ferm sjunger på Karantänfestivalen

Efter Robyn-festivalen – besökare får pengarna tillbaka

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons