Little Jinder vill ta bort sina tatueringar – efter sonens födsel

Därför vill Little Jinder ta bort sina tatueringar – månader efter sonens födsel.

Fyra månader efter det att Josefine ”Little Jinder” Jinder blivit mamma för första gången berättar hon nu hur hon tänker kring sina tatueringar, och hur skönt det skulle vara att bli av med dem.
08 januari, 2021
Slå på ljud

Att pryda sin kropp med bläck är ingen ny företeelse, och olika tatueringstrender har kommit och gått genom åren. Människor i alla åldrar ser mer än gärna till att smycka sin kropp med minst en gaddning innan livet är slut. Och i Sverige, främst i Stockholm, är det omåttligt populärt med tatueringar, för vår huvudstad sägs vara den mest tatuerade staden i världen.

Little Jinder har en drös med tatueringar

För nyblivna mamman Josefine ”Little Jinder” Jinder har tatueringar varit en given del i livet, då hela hennes ena underarm är fullproppad med olika små gaddningar med olika betydelser, och det finns nog de som helt saknar syfte också. En av tatueringarna är i varje fall en hyllning till bortgångne Freddie Wadling – där Little Jinder tatuerat in ”Cortex” (Freddie Wadlings rockband) på handleden. Freddies hyllningstatuering skapades även av ingen mindre än hennes artistkollega Hans Robert Hurula – som hon nyligen samarbetat med i nya låten Jehova på Hurulas senaste album med samma namn.

Nu vill Little Jinder ta bort sina tatueringar

Men nu fyra månader efter sin lilla bebis födsel – verkar det då som att Jinder fått nog av bläcket – för på Instagram ropar hon nu efter tips på bra ställen för tatueringsborttagning:

”Mmmm snart ska jag lasra bort halva min kropp ska bli så skönt att bli ren och fin. Terapeutiskt på något vis. Tips på bra ställe i Stockholm”, skriver Josefine ”Little Jinder” Jinder på Instagram story samtidigt som hon publicerar en bild med texten: ”Som min mamma alltid säger: En tatuering är en permanent påminnelse om en temporär känsla.”

En annan uppmärksammad gaddning

För fyra år sedan lät Little Jinder e-sportaren Emil ”Heaton” Christensen gå loss med bläck över hennes kropp. Under en livesändning i Breaking news med Filip och Fredrik lät hon honom tatuera in EDSF (vilket ska stå för E d så fel) över armen på henne. Men denna lät hon bara sitta kvar ett par veckor innan hon drog till med laserborttagningen. För hon tyckte att den var ”obeskrivligt ful”.

Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Därför vill inte Josefine Jinder visa upp sin bebis på sociala medier

Josefine Jinders vädjan till andra mammor – sju veckor efter förlossningen

Miriam Bryants uppmaning – efter svåra åren: “Vi är tillräckligt besatta”