Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Little Jinder inför sin fina tolkning: "Jag har velat träffa honom hela mitt liv"

10 dec, 2016 
AvLisa Arnell
Little Jinder tolkar en sång av Ted och Kenneth Gärdestad som handlar om brödernas relation – och det blir kvällens mest känslosamma tolkning.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Kvällens Så mycket bättre är ett specialavsnitt med ett annorlunda tema: Hela programmet tillägnas Ted Gärdestad som är kompositören bakom, bland annat, signaturmelodin till Så mycket bättre.

Ted Gärdestad avled tyvärr 1997 efter många års depression så på plats i programmet är hans bror och textförfattaren till Teds alla låtar, Kenneth Gärdestad.

Gladast, och nervösast, av alla när deltagarna fick höra att Kenneth skulle komma blev Little Jinder.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

– Säg inte att det är hans brorsa, då dör jag, utbrister Little Jinder när hon får reda på att de ska få en gäst. Jag har velat träffa honom hela mitt liv.

– Alltid när jag får frågan om vem jag skulle välja jobba med, så säger jag först att jag i huvudsak jobbar själv, men om jag fick välja någon så är det dig, säger Little Jinder till Kenneth Gärdestad när de möts.

Låten Little Jinder har valt att tolka är Helt nära dig som Kenneth berättar är en låt om brödernas relation, en sång som innehåller många känslor, som fortfarande finns kvar. Under framträdandet är Kenneth märkbart rörd – och vi förstår varför.

Lyssna på Josefine Jinders tolkning här.

Annons