Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Little Jinder har ny hårfärg – visar upp frisyren

09 sep, 2022 
AvSaga Pettersson
Little Jinder visar upp sin nya frisyr
Det är inte sällan vi ser henne i starka färgglada kulörer.
Nu har Little Jinder en ny hårfärg som hon visar upp på www!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Stilsnack med Josefine JinderBrand logo
Stilsnack med Josefine Jinder

Josefine Jinder, känd som Little Jinder, släppte i början av sommaren albumet Salta diamanter. På nya plattan finns bland annat en låt tillägnad hennes son Gio, som hon blev mamma till hösten 2020.

Låten om sonen har fått titeln Jordens salt, och i den finns textrader som Jag trodde att jag ville va ensam innan jag höll din hand, kanske håller den för hårt ibland.

– Jag har ju skrivit kanske sju låtar om min son, och slängt dem rakt åt helvete och ba det här kan man inte ägna sig åt. Det är för jävla.. Det går inte att skriva, det går inte! Det blir så kladdigt och sentimentalt och man ba usch. Jag vill inte lyssna på andra som sjunger om sina barn, sa hon när hon gästade podcasten Värvet i samband med albumsläppet. Hon fortsatte:

Annons

– Det går inte att skriva på riktigt om det, hur beskriver man det som är absolut viktigast för en. Hur ska man göra det utan att det blir helt sjukt.

Little Jinder i ny hårfärg

I höst drar hon ut på turné, och innan hon tar sig ut på scen igen har hon skaffat sig en ny frisyr! Genom åren har vi sett henne i många olika frisyrer och hårfärger, som blått, orange, gul, rött och rosa.

Josefine jinder, little jinder
Josefine Jinder i rosa nyanser 2014.
Josefine jinder, little jinder
Inför inspelningarna av Så mycket bättre 2016 såg vi henne i blåa toner.
Josefine jinder, little jinder
Och två år senare i gult!
Annons

Och den här gången blev det olika nyanser av orange och svarta toppar.

”Älskar min soffa så mkt att jag… bestämde mig för att ha den på huvudet”, skriver Little Jinder i ett Instagram-inlägg där hon visar upp nya frisyren med bilder där hon ligger i sin soffa, som faktiskt går i lite liknande toner.

Foto: TT, Instagram

Backstage med Josefine JinderBrand logo
Backstage med Josefine Jinder

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons