Little Jinder har ny hårfärg – visar upp frisyren

Little Jinder visar upp sin nya frisyr

Det är inte sällan vi ser henne i starka färgglada kulörer.
Nu har Little Jinder en ny hårfärg som hon visar upp på www!
09 september, 2022
Stilsnack med Josefine Jinder
2:04

Efter reklamen: Stilsnack med Josefine Jinder

(2:04)

Slå på ljud

Josefine Jinder, känd som Little Jinder, släppte i början av sommaren albumet Salta diamanter. På nya plattan finns bland annat en låt tillägnad hennes son Gio, som hon blev mamma till hösten 2020.

Låten om sonen har fått titeln Jordens salt, och i den finns textrader som Jag trodde att jag ville va ensam innan jag höll din hand, kanske håller den för hårt ibland.

– Jag har ju skrivit kanske sju låtar om min son, och slängt dem rakt åt helvete och ba det här kan man inte ägna sig åt. Det är för jävla.. Det går inte att skriva, det går inte! Det blir så kladdigt och sentimentalt och man ba usch. Jag vill inte lyssna på andra som sjunger om sina barn, sa hon när hon gästade podcasten Värvet i samband med albumsläppet. Hon fortsatte:

Josefine Jinder om namnvalet till sonen – därför heter han Gio

– Det går inte att skriva på riktigt om det, hur beskriver man det som är absolut viktigast för en. Hur ska man göra det utan att det blir helt sjukt.

Little Jinder i ny hårfärg

I höst drar hon ut på turné, och innan hon tar sig ut på scen igen har hon skaffat sig en ny frisyr! Genom åren har vi sett henne i många olika frisyrer och hårfärger, som blått, orange, gul, rött och rosa.

Josefine jinder, little jinder

Josefine Jinder i rosa nyanser 2014.

Josefine jinder, little jinder

Inför inspelningarna av Så mycket bättre 2016 såg vi henne i blåa toner.

Josefine jinder, little jinder

Och två år senare i gult!

Och den här gången blev det olika nyanser av orange och svarta toppar.

”Älskar min soffa så mkt att jag… bestämde mig för att ha den på huvudet”, skriver Little Jinder i ett Instagram-inlägg där hon visar upp nya frisyren med bilder där hon ligger i sin soffa, som faktiskt går i lite liknande toner.

Foto: TT, Instagram

Backstage med Josefine Jinder
1:04

Efter reklamen: Backstage med Josefine Jinder

(1:04)

Slå på ljud