Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Lindsay Lohans bilder från bröllopsresan med maken

08 jul, 2022 
AvMichaela Mastad
Lindsay Lohan.
Det var nyligen som Lindsay Lohan delade med sig av de glada nyheterna att hon och Bader Shammas är äkta makar. Nu delar den amerikanska skådespelaren med sig av nya lyxiga bilder från deras smekmånad i Turkiet.
Annons
VIDEO: Lindsay Lohans stilresa genom årenBrand logo
VIDEO: Lindsay Lohans stilresa genom åren

Det var i november förra året som Lindsay Lohan berättade nyheten att hon och hennes pojkvän Bader Shammas hade förlovat sig. På Instagram skrev den kända skådespelaren:

”Min kärlek. Mitt liv. Min familj. Min framtid”, och lade till en ring-emoji i inlägget.

Men enligt källor till The Sun så kom förlovningen inte som en överraskning.

– Lindsays förhållande med Bader går starkt. Hon har varit med honom i runt två år nu. Han är en legitim kille. Han är ingen skådespelare, han verkar inte inom underhållningsindustrin. Han har hand om finanser för personer med stor förmögenhet, sa källan till The Sun och adderade:

– De kommer att gifta sig någon gång. Hon är 34. Det är bara en fråga om när.

LINDSAY LOHAN GIFTER SIG MED POJKVÄNNEN

Nyligen delade Lindsay med sig av den stora nyheten att hon äntligen fått Bader Hammas till sin äkta make. På Instagram delade hon med sig av nyheten och hyllade sin kära make.

Annons

”Jag är världens lyckligaste kvinna. Du hittade mig och visste vad jag sökte efter för att hitta lycka och välbehag, allt på en gång. Jag är överväldigad över att du är min make. Mitt liv och mitt allt. Alla kvinnor borde känna så här varje dag” skriver Lindsay Lohan.

NYA BILDER AVSLÖJAR BRÖLLOPSRESAN

Och inget bröllop utan en fantastisk bröllopsresa efteråt. Nu delar Lindsay med sig av flera härliga bilder från parets resa till den turkiska rivieran.

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan njuter av smekmånaden.

”Kul i solen”, skriver hon i ett inlägg på Instagram och taggade The Bodrum Edition, som är en lyxresort på den västra punkten av Bodrumhalvön.

Flera utav Lindsays familjemedlemmar tog tillfället i akt och skickade sin kärlek i kommentarsfältet.

”Så fridfullt, kärlek och ljus min vackra tjej”, skriver hennes mamma Dina Lohan.

SE OCKSÅ: Lindsay Lohan – 8 saker du kanske inte vissteBrand logo
SE OCKSÅ: Lindsay Lohan – 8 saker du kanske inte visste

Foto, TT, Instagram

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons