Lily Allen visar upp nya kärleken – dejtar David Harbour

Lily Allen har ny kille

Lilly Allen + David Harbour = sant. Artisten och skådespelaren har funnit varandra och visar nu sin kärlek öppet på stan.
16 oktober, 2019

Misstankar började florera redan i augusti, efter att artisten Lily Allen och skådespelaren David Harbour setts lämna Piccadilly Theatre i London tillsammans. De såg pjäsen The Lehman Trilogy, men valde att lämna i pausen och hoppade in i en taxi tillsammans. Då antog många att de bara var vänner som gick på teater ihop.

Senare samma månad gick de på boxningsmatch ihop på arenan O2 och på bilder syntes hur David höll armen om Lily. Det fick såklart spekulationerna om en eventuell romans att öka rejält.

Pussas i New York

Och mycket riktigt. David programledde nyligen Saturday Night Live i New York. På plats fanns även Lily och efter programmet syntes paret ta en promenad i downtown Manhattan, enligt Metro UK.

På bilder syns hur paret inte kan hålla tassarna borta från varandra. Det pussas, kramas, hålls handen och pussas igen. Paret ska ha käkat brunch på Cafe Gitane innan det blev shopping i Soho och ett stopp på en smyckesbutik i China Town.

Lily Allen ny kille David Harbour

Foto: TT

 

Lily Allen och David Harbour ett par

Foto: TT

Lily Allen David Harbour pussas i New York

Foto: TT

Lily Allen David Harbour ett par

Foto: TT

Var tidigare gift

I en intervju i podcasten How to fail från januari sa Lilly Allen att hon var singel för första gången sedan hon är 15. Men det har uppenbarligen ändrats nu!

Lily är född i London och var tidigare gift med Sam Cooper, som hon har två döttrar med. Efter det hade hon en relation med musikern Meridian Dan i tre år. Men förhållandet tog slut förra julen.

David Harbour födes i New York och är mest känd för sin roll som polischefen Jim Hopper i tv-serien Stranger Things på Netflix. Han hade tidigare en relation med skådespelerskan Alison Sudol.

LÄS MER:

Emmy Awards 2019 – här är stjärnorna på röda mattan

Netflix bekräftar – Stranger things får en fjärde säsong

H&M och Netflix lanserar Stranger Things-kollektion – se plaggen här!