Hon ryktas vara Leonardo DiCaprios nya tjej – allt om 19-åriga Eden Polani

Allt om Leonardo DiCaprios misstänkte flickvän Eden Polani

Efter Leos uppbrott med Camila Morrone, har det cirkulerat flera dejtingrykten om både Gigi Hadid och Victoria Lamas. Men nu misstänks Leonardo DiCaprio ha en ny flickvän – här är allt vi vet om 19-åriga Eden Polani!
07 februari, 2023
Kändisarnas mest ikoniska brudklänningar från 90- och 00-talet
1:01

Efter reklamen: Kändisarnas mest ikoniska brudklänningar från 90- och 00-talet

(1:01)

Slå på ljud

Leonardo DiCaprio sågs nyligen tillsammans med israeliska modellen Eden Polani, 19, och direkt började fansen spekulera om det var ett nytt förhållande på gång. Modellen gjorde Leo sällskap på en fest i Los Angeles, och nu misstänks hon vara Leos nya flickvän – trots att han, senast i december, ryktades vara tillsammans med 23-åriga Victoria Lamas.

internets Teori om "Leos Lag"

Den 48-åriga skådespelare har kritiserats för att dejta tjejer som är väldigt mycket yngre än honom, och det har skämtats friskt om det som i sociala medier kallad för ”Leos lag”. Enligt den teorin dejtar skådespelaren ingen äldre än 25, och ryktet späddes på när han och exet Camila Morrone gjorde slut precis efter hennes 25-årsdag.

Efter att det tog slut mellan paret, misstänktes han dejta både Gigi Hadid och Victoria Lamas, men ingen av romanserna har bekräftats.

Firade in det nya året med Victoria Lamas

Leonardo DiCaprio och Victoria Lamas

Leonardo DiCaprio och Victoria Lamas på den franska ön St. Barts i Karibien.

Ytterligare relationsrykten började cirkulera när Leo vid årsskiftet besökte en yachtfest på den karibiska ön St. Barts med Victoria Lamas. Victorias pappa Lorenzo Lamas berättade dessutom i en intervju med New York Post att hans dotter tyckte mycket om skådespelaren.

"Jag vet att hon gillar honom väldigt mycket. Jag tror att de träffades förra månaden. Men jag är inte säker på omständigheterna" sa Lorenzo Lamas.

Kanye West har gift sig – här är allt vi vet

Dejtar Leonardo dicaprio modellen Eden Polani?

Men (den misstänkta) flickvännen Victoria Lamas verkade inte ha varit på helgens festligheter i Los Angeles. Titanic-stjärnan satt istället bredvid den 29 år yngre israeliska modellen Eden Polani på en releasefest för Ebony Rileys nya EP.

Leonardo DiCaprio och Eden Polani

Leonardo DiCaprio och Eden Polani på festen i Los Angeles.

Under festen var Leonardo DiCaprio iklädd en svart bomberjacka med mörka byxor. Han toppade sin look med sin klassiska basebollkeps. Eden Polani var klädd i en grårandig kostym med en vit blus.

Vem är Eden Polani?

Eden Polani är född den 21 mars 2003 i Israel. Hon är en modell med ungefär 200 000 följare på Instagram – något som kan komma att ändras inom några dagar tack vare DiCaprio-ryktet. Enligt the Jerusalem post var hon tidigare romantiskt kopplad till Gil Ofer, son till den israeliska miljardären Idan Ofer.

Eden Polani är inte vara den första israeliska modellen som DiCaprio ryktas dejtat, skådespelaren var i ett förhållande med Bar Refaeli mellan 2006 och 2011.

Källa avfärdar ryktena

Leonardo DiCaprio och Eden Polani har varken bekräftat eller förnekat kärleksryktena, men en källa har nu uttalat sig om spekulationerna.

"Leo och Eden hamnade bredvid varandra av en slump under festen, och umgicks med samma grupp människor. Bara för att Leo sitter bredvid en tjej betyder inte det att han dejtar henne" säger källan till People magazine.

5 stjärnor som avslöjat att de är intresserade av en kändiskollega

Foto: Instagram/@edenpolanii & TT

Se 5 trendiga frisyrer för lockigt hår
1:01

Efter reklamen: Se 5 trendiga frisyrer för lockigt hår

(1:01)

Slå på ljud