Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Hon ryktas vara Leonardo DiCaprios nya tjej – allt om 19-åriga Eden Polani

07 feb, 2023 
AvPenellope Ness
Allt om Leonardo DiCaprios misstänkte flickvän Eden Polani
Efter Leos uppbrott med Camila Morrone, har det cirkulerat flera dejtingrykten om både Gigi Hadid och Victoria Lamas. Men nu misstänks Leonardo DiCaprio ha en ny flickvän – här är allt vi vet om 19-åriga Eden Polani!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kändisarnas mest ikoniska brudklänningar från 90- och 00-taletBrand logo
Kändisarnas mest ikoniska brudklänningar från 90- och 00-talet

Leonardo DiCaprio sågs nyligen tillsammans med israeliska modellen Eden Polani, 19, och direkt började fansen spekulera om det var ett nytt förhållande på gång. Modellen gjorde Leo sällskap på en fest i Los Angeles, och nu misstänks hon vara Leos nya flickvän – trots att han, senast i december, ryktades vara tillsammans med 23-åriga Victoria Lamas.

internets Teori om "Leos Lag"

Den 48-åriga skådespelare har kritiserats för att dejta tjejer som är väldigt mycket yngre än honom, och det har skämtats friskt om det som i sociala medier kallad för ”Leos lag”. Enligt den teorin dejtar skådespelaren ingen äldre än 25, och ryktet späddes på när han och exet Camila Morrone gjorde slut precis efter hennes 25-årsdag.

Annons

Efter att det tog slut mellan paret, misstänktes han dejta både Gigi Hadid och Victoria Lamas, men ingen av romanserna har bekräftats.

Firade in det nya året med Victoria Lamas

Leonardo DiCaprio och Victoria Lamas
Leonardo DiCaprio och Victoria Lamas på den franska ön St. Barts i Karibien.

Ytterligare relationsrykten började cirkulera när Leo vid årsskiftet besökte en yachtfest på den karibiska ön St. Barts med Victoria Lamas. Victorias pappa Lorenzo Lamas berättade dessutom i en intervju med New York Post att hans dotter tyckte mycket om skådespelaren.

"Jag vet att hon gillar honom väldigt mycket. Jag tror att de träffades förra månaden. Men jag är inte säker på omständigheterna" sa Lorenzo Lamas.

Annons

Dejtar Leonardo dicaprio modellen Eden Polani?

Men (den misstänkta) flickvännen Victoria Lamas verkade inte ha varit på helgens festligheter i Los Angeles. Titanic-stjärnan satt istället bredvid den 29 år yngre israeliska modellen Eden Polani på en releasefest för Ebony Rileys nya EP.

Leonardo DiCaprio och Eden Polani
Leonardo DiCaprio och Eden Polani på festen i Los Angeles.

Under festen var Leonardo DiCaprio iklädd en svart bomberjacka med mörka byxor. Han toppade sin look med sin klassiska basebollkeps. Eden Polani var klädd i en grårandig kostym med en vit blus.

Annons

Vem är Eden Polani?

Eden Polani är född den 21 mars 2003 i Israel. Hon är en modell med ungefär 200 000 följare på Instagram – något som kan komma att ändras inom några dagar tack vare DiCaprio-ryktet. Enligt the Jerusalem post var hon tidigare romantiskt kopplad till Gil Ofer, son till den israeliska miljardären Idan Ofer.

Eden Polani är inte vara den första israeliska modellen som DiCaprio ryktas dejtat, skådespelaren var i ett förhållande med Bar Refaeli mellan 2006 och 2011.

Annons

Källa avfärdar ryktena

Leonardo DiCaprio och Eden Polani har varken bekräftat eller förnekat kärleksryktena, men en källa har nu uttalat sig om spekulationerna.

"Leo och Eden hamnade bredvid varandra av en slump under festen, och umgicks med samma grupp människor. Bara för att Leo sitter bredvid en tjej betyder inte det att han dejtar henne" säger källan till People magazine.

Foto: Instagram/@edenpolanii & TT

Se 5 trendiga frisyrer för lockigt hårBrand logo
Se 5 trendiga frisyrer för lockigt hår
Annons