Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serier

Leni och Heidi Klum pryder nytt omslag ihop – se här

20 jan, 2022 
AvElin Jonsson
heidi-leni-klum-
Spana in modellmamma Heidi och modelldotter Leni Klums nya omslag på ELLE.
”Älskar...”, säger de båda kärleksfullt till varandra.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresaBrand logo
Leni Klum går i mammas fotspår, se hennes karriärsresa

I december 2020 lät supermodellen tillika tv-personligheten Heidi Klum, 48, världen veta att hon efter 16 år var redo att låta dottern Leni Klum, 17, börja modella... om det var det dottern önskade.

– Jag har alltid tyckt att hon varit för ung. Och vi har alltid valt att hålla barnen utanför rampljuset. Men nu är hon gammal nog för att köra bil, hon är 16 år så jag menar att om man är gammal nog för att köra bil, så är man gammal nog för att modella. Om det nu är det hon vill göra, sa Heidi Klum i en tv-intervju med People då.

Annons

Leni Klums succékarriär

Och knappt två veckor efter mamma Heidis okej, prydde hon (tillsammans med mamma Heidi) omslaget av Vogue. Och strax efter det fick hon pryda första sidan på det tyska magasinet Glamour. Detta precis 20 år efter att mamma Heidi Klum gjorde samma sak! Sedan dess har det rullat på för modelldottern som numera utan tvivel fortsätter att följa mamma Heidi Klums fotspår.

Heidi och Leni Klums ELLE-omslag

Nu två år sedan starten av sin modellkarriär står Leni Klum sida vid sida av sin mor på omslaget av ryska ELLE, något de stolt visar upp på sina sociala medier. Och vid det här laget kan det väl knappas undgå någon att mor och dotra är lika som bär.

Annons

”Jag älskar dig mamma!”, skriver Leni Klum intill bilden. Och mamma Heidi svarar upp på sina kanaler att ”Jag älskar dig Leni”.

Heidi Klums karriär

Tyska Heidi Klum har ett långt cv, där hon bland annat varit en av Victoria's Secrets änglar, dykt upp i roller i Sex and the City och How I met you mother, programlett Project Runway och varit domare i America's got talent.

Annons

Förutom en superkarriär har det också funnits tid för familj. Heidi Klum är mamma till fyra barn, och så sent som 2019 gifte hon sig med Tom Kaulitz, 32, som spelar i det tyska bandet Tokio Hotel.

leni klum och pojkvännen Tom kaulitz

Foto: TT/Instagram

Annons