Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Leni Klum hittade mamma Heidis "sexgarderob"

01 feb, 2024 
Heidi och Leni Klum
Matt Baron/BEI/Shutterstock
Heidi Klum gästade nyligen podden Call Her Daddy och avslöjade att dottern Leni en gång hittade hennes sexleksaker, eller som Heidi kallar det – hennes sexgarderob!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

I podden Call Her Daddy delade supermodellen och programledaren Heidi Klum med sig av en het hemlighet: Hon har en garderob full av sexleksaker!

Någon som hon dock inte var helt beredd att dela detta med är 19-åriga dottern Leni, som i podden facetimar med Heidi och berättar om när hon snubblade över mammans privata samling.

– Jag tyckte det var den coolaste grejen någonsin, jag gick igenom den med mina vänner!

Det blev ett allvarligt samtal med dottern när Heidi fick reda på att Leni hade gått igenom hennes samling med sina kompisar och filmat(!) vad de hittade i den hemliga garderoben.

Annons
Leni Klum
Matt Baron/BEI/Shutterstock

– Min mamma blev så arg på mig efter, och var så ´Du får inte rota bland mina saker´, berätttar Leni i podden.

Men Heidi är långt ifrån pryd, och sex och nakenhet var aldrig ett tabubelagt ämne i hemmet. Heidi beskriver sig själv som en väldigt sexuell person, och avslöjar bland annat att hennes favorit i samlingen med sexleksaker är en Magic Wand.

Heidi växte upp i ett naket hem

Heidi berättar även att hon växte upp i ett naket hem, och ofta var på nudiststränder med familjen. Något som skapat vanor som inte alltid varit helt populära bland hennes barn. Leni minns hur hon och hennes vänner i tonåren kunde springa på mamman solandes i trädgården – topless.

Annons
Heidi Klum
GWGLA

– Jag hade mina tjejkompisar över och blev så generad och rädd, skrattar hon.

– Mina vänner var så reserverade, men i vår familj var det helt normalt!

Heidi erkänner att hon fått täcka sig mer i hemmet, då hennes barn Leni, 19, Henry, 18, Johan 16 och Lou 13 inte är fullt lika bekväma med nakenhet som hon.

– Egentligen är det konstigt, för jag har varit så hela deras liv, kanske kommer det senare i livet!

Annons