Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Legally Blonde får prequel på Amazon Prime

15 maj, 2024 
Legally Blonde prequel
Amazon Prime presenterade nyligen sina kommande projekt, och bland dem fanns en prequel till Legally Blonde-filmerna! Reese Witherspoon, som spelade den ikoniska Elle Woods i originalfilmerna, var med och presenterade den kommande serien.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 saker om Ava Phillippe du kanske inte vissteBrand logo
5 saker om Ava Phillippe du kanske inte visste

What, like it's hard? Elle Woods, den rosaklädda ikonen från början av 00-talet som tog Harvard med storm gör comeback, den här gången får vi följa henne på high school.

Det avslöjades av Reese Witherspoon på Amazon Primes presentation under tisdagen. Witherspoon spelade den rosaklädda, ibland naiva, Elle Woods som följde sin pojkvän till juristlinjen på Harvard – för att där bli dumpad. Komedin blev en modern feministisk klassiker, trots sitt humoristiska och bubbelgumsrosa motiv.

Annons
Legally Blonde
Tracy Bennett/Mgm/Kobal/REX

Elle Woods bevisade att tjejig, rosa och mode- och skönhetsintresserad inte på något sätt är synonymt med blåst eller korkad.

Reese Witherspoon tillkännagav projektet i full Elle Woods-kostym, ackompanjerad av Elles chihuahua Brusier, och bjöd till och med på en "bend and snap", Elles ikoniska move från första filmen.

När har Legally Blonde-prequeln Elle premiär?

Än så länge är det inte mycket vi vet om prequeln, förutom att den kommer utspela sig under Elles tidiga år, när hon gick på high school. Vi kan anta att Reese Witherspoon inte kommer tillbaka i rollen som Elle Woods, då serien kommer utspela sig under hennes tonår. Men Witherspoon kommer vara exekutiv producent för serien, och kanske kan vi hoppas på en cameo från henne!

Annons
Legally Blonde prequel
Editorial use only. No book cover usage.Mandatory Credit: Photo by Moviestore/REX (1585134a)Legally Blonde, Reese WitherspoonFilm and TelevisionMoviestore/REX

Serien går under namnet Elle (we like!) och ska enligt presentationen ha premiär under 2025.

I kommentarererna till Reese klipp med tillkännagivandet önskar en följare: "Snälla låt oss se din dotter i rollen som unga Elle!"

Vem det blir återstår att se, men våra förhoppningar är skyhöga!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons