Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Lea Micheles första ord om familjelyckan: ”För alltid tacksam"

26 aug, 2020 
AvEmma Castman
Lea Michele på röda mattan
Lea Michele och maken Zandy Reich har blivit föräldrar till en liten pojke. Här är Glee-stjärnans första ord om bebislyckan.
Annons

För ett par dagar sedan började de ryktas om att skådespelerskan Lea Michele och affärsmannen Zandy Reich blivit föräldrar till en liten son.

– Alla är glada och mår bra, och de är så himla tacksamma. Han har varit en enkel bebis hittills, berättade en källa för amerikanska People.

Tidningen gick även ut med att stjärnparet valt att ge sin förstfödda namnet Ever Leo.

Varken Lea Michele eller Zandy Reich har bekräftat nyheten – förrän nu. Under onsdagskvällen postade Lea nämligen en bild på en bebisfot på Instagram, följt av texten: ”För alltid tacksam över den här sanna välsignelsen”, tillsammans med ett blått hjärta.

Paret träffades 2017

Lea Michele och Zandy Reich träffades 2017 och två år senare, i mars 2019, gifte de sig. Bröllopet ägde rum i norra Kalifornien och på gästlistan fanns omkring 200 personer.

– Vi är så exalterade över att gifta oss och så tacksamma över att få vara omringade av vår familj och våra vänner. Men mest glada är vi för att få tillbringa resten av våra liv tillsammans, sa paret i en intervju i samband med bröllopet.

Ett drygt år efter bröllopet kom nyheten om att paret väntade barn. Även då var det en källa som först gick ut med nyheten, men efter ett par dagar bekräftade även Lea Michele att så var fallet.

Lea Michele och Zandy Reich har inga barn sedan tidigare.

Foto: TT 

LÄS MER: 

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons