Kallades slampa – nu reder Lauren Conrad och Kristin Cavallari ut bråket

Lauren Conrad och Kristen Cavallari

Dramat i Laguna Beach blev startskottet för en lång rad intriger i realityserien med samma namn, samt dess spinoff The Hills. I podcasten Back to the Beach pratar nu realitystjärnorna Lauren Conrad, Kristin Cavallari och Stephen Colletti om sitt omtalade triangeldrama.
10 november, 2022
Det gör alla från The Hills idag – och så ser de ut
1:12

Efter reklamen: Det gör alla från The Hills idag – och så ser de ut

(1:12)

Slå på ljud

Realityserien Laguna Beach: The Real Orange County blev snabbt en tittarfavorit hos MTV:s publik vid premiären 2004. I serien fick vi följa ungdomarna i ett av USA:s mest välbärgade områden, Orange County, där intriger och drama ständigt avlöste varandra. En av de mer omtalade intrigerna var ett triangeldrama mellan Kristin Cavallari, Stephen Colletti och Lauren Conrad. Nu, 18 år senare, pratar de om det i podcasten Back to the Beach.

Det gör alla från The Hills idag – och så ser de ut

Triangeldramat i Laguna Beach

I Laguna Beach fick vi följa det turbulenta förhållandet mellan Kristin Cavallari och Stephen Colletti, som ständigt gjorde slut och blev ihop. Samtidigt fick vi följa Stephens vänskap med Lauren Conrad, som utvecklades till någonting mer. I podcasten Back to the Beach berättar Stephen Colletti om triangeldramat – som blev mer eller mindre storyn för realityserien.

– Jag hade ett stort problem med att serien skapades kring triangeldramat. Det hände såklart att jag hängde med Lauren när Kristin och jag gjort slut, vilket produktionen visste. Och det hände absolut grejer mellan oss, men aldrig när jag och Kristen var ett par, vilket det porträtterades som i serien, berättar Stephen.

I ett av avsnitten fick tittarna även följa realitystjärnorna på en resa till Mexiko där Kristin Cavallari kallade Lauren för en slampa – något hon nu berättar att hon ångrar.

Lauren Conrad, Stephen Colletti och Kristin Cavallari 2005

Lauren Conrad, Stephen Colletti och Kristin Cavallari 2005

podcasten Back to the Beach

I podcasten Back to the Beach möter de tidigare realitystjärnorna (och ex-paret) Kristin Cavallari och Stephen Colletti, andra Laguna Beach-profiler där de reflekterar över tonåren i Orange County och att vara i fokus för en av dåtidens mest uppmärksammade realityserier. I det senaste avsnittet gästar ingen mindre än seriens stjärna Lauren Conrad, där de diskuterar det omtalade triangeldramat, och där Kristin passar på att be om ursäkt.

– Det jag ångrar mest när jag tittar tillbaka på det här, är att jag kallade dig för slampa. Jag är så ledsen för det, säger Kristin till Lauren i podcasten.

– Jag kan inte förstå att jag sa så. Jag skulle aldrig kalla en kvinna för det idag. Jag skämdes så mycket när jag såg det där. Det var hemskt.

Kristin Cavallaris ursäkt till Lauren Conrad

Kristin Cavallari berättar också att hon ser en mycket osäker version av sig själv när hon tittar tillbaka på Laguna Beach.

– När jag kollar på det här nu så är en av de största grejerna jag reagerar på att jag inte alls var särskilt självsäker, utan snarare väldigt osäker som person. Jag tog ut mycket av mina osäkerheter på dig, och jag är så ledsen för det, säger Kristin Cavallari.

Kristin säger också att hon antagligen skulle hanterat saker och ting annorlunda idag och snarare riktat sig mer mot Stephen än Lauren.

– Du gjorde det, men det hamnade inte på kamera, svarar Coletti, som också säger att han har dåligt samvete och tycker synd om Lauren för att hon hamnade i kläm i parets stormiga förhållande.

– Jag tycker inte att det är så du är som person, så du behöver inte ha dåligt samvete, svarar Lauren Conrad.

Källa: People, Foto: TT, Instagram