Lauren Conrad kopierade Zooey Deschanels unika babynamn

Zooey Deschanel och Laurens Conrad har döpt sina söner till samma namn

När skådespelaren Zooey Deschanel fick en son för två år sedan döpte hon honom till det unika namnet Charlie Wolf. Men det var inte länge hon fick vara ensam om det. Nu, två år senare, väljer Lauren Conrad att kopiera namnet till sin lilla pojke. Det här har Zooey att säga om det!
25 oktober, 2019
0:57

Efter reklamen: 8 Svenska kändisars namn på sina barn att inspireras av

(0:57)

Få inspiration på barnnamn från Sveriges kändisar.

Många nyblivna föräldrar önskar att hitta ett babynamn som klingar unikt, men långt ifrån alla lyckas. För det är ju så många namn som redan är tagna.

Särskilt i Hollywood är jakten på ett unikt namn viktigt och kanske är det därför kändisvärlden kryllar av namn som North (Kim Kardashians dotter), Zuma (Gwen Stefanis son), Stormi (Kylie Jenners dotter), Rumer (Demi Moores dotter), Kal-El (Nicolas Cages son), Apple (Gwyneth Paltrows dotter), Cricket (Busy Philipps dotter) och Bingham (Kate Hudsons son) – för att bara nämna några!

Lauren Conrad kopierar Zooey Deschanels babynamn – två år senare

Så när New girl-skådespelaren Zooey Deschanel för två år sedan kom på det unika namnet Charlie Wolf till sin då nyfödda son kände hon säkert att hon hade lyckats med uppdrag unikt babynamn. Och det hade hon – men bara i två år…

När Lauren Conrad den 9 oktober 2019 blev mamma för andra gången – The Hills-stjärnan har sonen Liam James Tell sedan tidigare – avslöjades det att hon döper pojken till… Ja, just det. Charlie Wolf!

Nu talar Zooey Deschanel ut om ”namnstölden”

Det är inte så att namnen Charlie och Wolf, särskilt i kombination, är ett av de vanligare bebisnamnen, inte ens i Hollywood. Så oddsen att det skulle bli just dessa namn som Lauren bestämt sig för känns inte direkt som en slump. Och det tycker inte Zooey heller, enligt en intervju i Us Magazine, där hon talar ut om den så kallade namnkopiering. På frågan om vad hon känner om att Lauren Conrad döpte sonen till Charlie Wolf två år efter henne själv svarar hon:

– Det var så konstigt, eller hur? Jag tror inte hon visste det. Vi har en gemensam vän som sa: ”Visste du att Lauren Conrad…” och jag sa: ”Det är så roligt”.

Hon avslutar med något som kan tolkas på flera sätt, men många tolkar det som en pik till Lauren.

– Charlie Wolf är ett väldigt specifikt namn.

Oavsett om Zooey gav en känga till Lauren eller inte, eller oavsett om Lauren verkligen härmade Zooey med bebisnamnet eller ej, så kan val av namn vara svårt – och man kan vara unik på så många andra sätt än till sitt namn. Så vi hoppas att de båda kan gå vidare i livet med sina unika Chalie Wolfs.

Foto: TT

LÄS MER:

De mest unika barnnamnen i Hollywood – lista

Inspireras av våra svenska stjärnor – 8 kändisbarn med unika namn