Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsBridgerton

Lady Gaga visar upp sin nya look inför Sverigebesöket

19 jul, 2022 
AvLouise Berglund
Lady Gaga ny look
Lady Gaga är en konstnär när det kommer till att byta look. Inför världsturnén (där stopp två är Stockholm) har hon gått tillbaka till en av sina signatur-looks. De ljusa brynen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bafta-galan 2022: Se kändisarna på röda mattanBrand logo
Bafta-galan 2022: Se kändisarna på röda mattan

Lady Gaga är ute på världsturné. 2022 Chromatica Ball-turnén har just börjat och premiärspelningen var i Düsseldorf under tisdagen den 17 juli.

Gaga har inte stått på scen under turné sedan 2018, berättar hon i ett klipp på Instagram. Hon delar också med sig av känslorna inför att vara igång igen.

– Ni ser hur nervös jag är, säger hon och kliar sig i håret.

Lady Gaga om sin Chromatica Ball-turné

I samma klipp berättar Gaga att scenen och konserten är inspirerad av allt som själv inspirerar henne.

– Showen firar allt jag jag alltid älskat. Som konst, mode, dans och musik och teknologi och poesi. Och sättet alla de sakerna jobbar tillsammans.

Lady Gaga på världsturné 2022
Lady Gaga under turnéstarten i Düsseldorf under tisdagen.

Gaga säger också att hon vill att alla ska få tolka konserten på sitt eget sätt. Men hon berättar att den kretsar kring sorg samtidigt som hon själv känner sig mer klar och smärtfri just nu än hon gjort på länge.

Annons

– Den dokumenterar de många olika stadier och storlekar av sorg och den maniska energi av sorg jag upplevt i mitt liv. Och jag vill tacka er för att ni har hållit ut ihop med mig. Och älskat mig genom alla delar av mitt artisteri.

Lady Gagas nya look – har färgat ögonbrynen

Nästa stopp på på Chromatica-ball-turnén är Sverige. Den 21 juli spelar Lady Gaga på Friends arena i Stockholm. Den som har koll på Gaga vet att hon gärna byter look ofta och alltid bjuder på show både på de röda mattorna och scenerna.

I klippet på Instagram syns hennes senaste förändring. De ljusa ögonbrynen. De matchar hennes platinablonda hår men är samtidigt delvis ombrefärgade den här gången, i en något mörkare blond nyans.

Den Gaga-kunniga vet att hennes signaturlook länge var helt ljusa ögonbryn. I en tidigare intervju med Glamour har hon berättat att hon faktiskt blekte dem varje dag. Inför Stockholmsbesöket får vi helt enkelt en signatur-Gaga. Det vill säga så länge hon inte hinner färga om brynen i en ny nyans på 48 timmar.S

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons