Lady Gaga i tårar när hon sjunger Shallow live för första gången

Lady Gaga i tårar när hon sjunger Shallow live för första gången

Lady Gaga sparkade igång sin Las Vegas-show med ett framträdande som inte lämnade någon oberörd.
03 januari, 2019

I oktober hade A Star is Born premiär och den blev snabbt en riktig kassasuccé på biograferna. Handlingen kretsar kring den alkoholiserade musikern Jack (Bradley Cooper) och sångerskan Ally (Lady Gaga) som träffas på en bar och inleder ett förhållande. Men relationen blir allt annat än enkel.

Filmen har hyllats av kritikerna och tippas också bli en storvinnare på årets Oscarsgala, framför allt på grund av dess soundtrack. Musiken från A Star Is Born toppar också Spotifys hitlistor, där bland annat Shallow streamats över 250 miljoner (!) gånger av användarna.

Lady Gaga är just nu aktuell med showen Enigma i Las Vegas och i samband med premiären strax innan nyår framförde hon Shallow live för första gången.

– Under lång tid kände jag mig så missförstådd, hur jag klädde mig, hur jag såg ut, min attityd. Folk trodde att jag var ytlig, men det här är djupt som fan. Jag älskar er så mycket, ni är stjärnor, säger Gaga till publiken innan hon slår sig ner vid pianot.

Under framträdandet blir artisten märkbart rörd och tvingas till och med pausa framträdandet när tårarna inte längre går att hålla tillbaka. Men med stödet från en minst lika snyftande publik slutför hon så småningom låten till rungande applåder.

Var beredd med näsduken när du kollar på det här!

Lady Gaga framför Shallow live i Las Vegas:

Läs också:

Lady Gaga slår nytt rekord med musiken från A Star Is Born

Äntligen! Rihanna släpper nytt album nästa år

Artisterna som spelar i Sverige 2019 – alla konserter att hålla koll på

Foto: IBL//Youtube