Lady Gaga bekräftar – han är stjärnans nya pojkvän

Lady Gaga har en ny pojkvän

Lady Gaga hade ett turbulent 2019 kärleksmässigt med en bruten förlovning från Christian Carino och envisa kärleksrykten kring Bradley Cooper. Nu uppges dock artisten ha hittat kärleken igen – denna gång i entreprenören Michael Polansky.
04 februari, 2020

Förra året var ett turbulent år för Lady Gaga – i alla fall kärleksmässigt. Efter att skådespelat tillsammans med Bradley Cooper i succén A star is born trodde många att de hade funnit varandra.

Kemin dem emellan gick nästan att ta på när de uppträdde tillsammans på Oscarsgalan 2019, och när både Lady Gaga och Bradley Cooper bröt upp från sina tidigare relationer eskalerade ryktesspridningen ytterligare.

Till mångas besvikelse dementerade både Lady Gaga och Bradley Cooper ryktena.

– Folk såg kärlek och det är precis vad vi ville att ni skulle se. Det här är en kärlekslåt från en film som handlar om kärlek, sa Lady Gaga när hon för första gången bemötte skvallret i en intervju med Jimmy Kimmel.

Michael Polansky är Lady Gagas nya pojkvän

Sedan artisten brutit förlovningen med Christian Carino har hon kopplats samman med sin ljudtekniker Dan Horton, men romansen ska bara ha varat i tre månader. På nyårsafton fångades hon även på film när hon och en okänd man kysste varandra passionerat efter ett uppträdande på Park Theater i Las Vegas.

Enligt TMZ skulle personen på filmen gå under namnet Michael, och sajten uppgav även att paret setts lämna spelningen hand i hand för att sätta sig i en taxi och bege sig i väg vidare i nyårsnatten.

Nu har stjärnan dessutom mer eller mindre bekräftat att den okända mannen är hennes nya kärlek! Gaga har nämligen lagt upp en bild på de två tillsammans på sitt Instagram-konto. På bilden syns hon tätt omslingrad med Michael Polansky, som han heter, som till vardags är entreprenör och arbetar som investerare. Lady Gaga har även vid ett tillfälle berättar om drömmen att gifta sig och skaffa barn, läs mer om det här.

Paret besökte Super Bowl tillsammans i Miami i helgen.

”Vi hade så kul i Miami. Kärlek till alla mina monster och fans, ni är bäst!”, skriver hon i inlägget.

Foto: TT, Instagram

Läs mer:

Nya kärleksrykten kring Lady Gaga – syns kyssandes på film

Lady Gaga berättar i ny intervju om övergreppen

Lady Gaga i ny storfilm om mordet på Gucci