Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Love is blindYoung royalsOscarsgalan

Kylie Jenners urgulliga bilder på sina två barn

30 maj, 2022 
AvSimon Nilsson Larsson
Den nyblivna tvåbarnsmamma Kylie Jenner håller som oftast lillgrabben borta från sociala medier, men nyligen delade hon med sig av bilder med familjen.
Annons
Se också: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom årenBrand logo
Se också: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

I början av året blev Kylie Jenner och Travis Scott föräldrar till sitt andra barn. Och sonen föddes bara dagen efter att deras dotter Stormi fyllt fyra år.

Han fick först namnet Wolf Webster men strax senare berättade föräldrarna att de ändrat sig.

”Vår sons namn är inte längre Wolf. Vi kände helt enkelt inte att det passade honom. Ville bara dela med mig av det eftersom jag ser ’Wolf’ överallt”, skrev mamman på Instagram story utan att dela med sig av det nya namnet.

Kylies nya bilder på barnen

Något ansikte på pojken har hon inte heller delat med sig av. Men då och då postar hon bilder på sonen ändå. Som under amerikanska morsdag när hon med ett klipp ett gäng foton från sina graviditeter och strax efter förlossningen.

Förutom bilder på sin gravidmage visar hon ultraljud och ett litet klipp när hon smeker sonens lilla hand. Hon visa också upp en liten behind the scenes-inblick från en fotosessions med dottern Stormi.

Annons

I helgen delade hon också med sin urgullig bild på sina barns fötter och skrev:

”Jag skapade de små fötterna”.

Kylie Jenners tuffa tid efter förlossningen

Kylie Jenner har inte bara visat upp de lyckliga sidorna efter sin andra graviditet. I en serie stories på Instagram öppnade hon också upp om sitt mående efter att sonen kom.

– Jag vill bara säga till alla nyblivna mammor där ute att tiden efter min graviditet inte har varit lätt. Det har inte varit lätt, det har varit väldigt tufft. Den här tiden har varit lite tuffare för mig än den med min dotter. Det är inte enkelt mentalt, fysiskt eller andligt. Det är galet.

Annons

Hon sade också att det är lätt att se inlägg från andra nyblivna mammor på sociala medier som har det mycket lättare, och att hon ville visa att det finns de som har det tuffare.

– Det har varit jobbigt, och jag ville bara säga det, säger hon och tillade:

– Och det är okej att inte må okej. När jag väl insåg det... Jag satte press på mig själv, men jag måste påminna mig själv om att jag har skapat en hel människa, en vacker, frisk pojke, och vi måste sluta sätta press på oss själva att komma tillbaka. Inte bara fysiskt utan också psykiskt efter en förlossning.

Foto: TT

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons