Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Kylie Jenners oväntade hårförändring får fansen att jubla

15 feb, 2020 
AvEmma Castman
Kylie Jenner på röda mattan
Kylie Jenner visar upp sin nya hårfärg på Instagram – och hyllas av fans och stjärnkollegor runt om i världen. Spana in frisyren här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: HAR DU KOLL PÅ KYLIE JENNERS LIV?

Allt du behöver veta om Kylie JennerBrand logo
Allt du behöver veta om Kylie Jenner

 

Även om Kylie Jenner ofta återkommer till sin mörkbruna, nästintill svarta, frisyr stylad i bena och med vågig volym, är hon känd för att leka med sitt hår och våga testa nytt.

Sedan hon äntrade rampljuset har hon synts i allt från kort bob till lockigt supersvall. Därtill har hon testat ett flertal olika färger, så som blått, lila, rosa, grönt, gult och orange.

Och nu har Kylie Jenner gjort det igen – bytt frisyr och ändrat hårfärg. På sociala medier visar sminkentreprenören, tillika Kardashian-systern, nämligen upp en helt ny look – och hennes fans älskar den.

Syns nu i ljusbrunt långt hår

Det är i ett nytt inlägg på Instagram som Kylie Jenner visar upp sin nya frisyr. Håret är ännu längre än tidigare – och färgen har gått från att vara svart till att bli ljusbrun.

Till bilden skriver hon ”New vibe”, följt av ett brunt och ett svart hjärta.

Inlägget har i skrivande stund gillats av närmare 7,8 miljoner användare – och kommentarsfältet är fyllt med hyllningar och hejarop. Bland annat från fotomodellen Rose Bertram och influencern James Charles, som skriver ”This is IT” följt av ”This hair is so good”.

Annons

Bara timmar innan Kylie Jenner publicerade bilden på sin nya frisyr la hon upp en skämtsam video på Instagram Story där hon berättade att hennes frisör, Jesus Guerrero, klippt av ”allt” hennes hår. Han i sin tur svarade genom att reposta videon och humoristiskt förklara att Kylie Jenner försöker ”leka med honom”.

Kylie Jenner, skärmdump från Instagram Story
Skärmdump på Kylie Jenners Instagram Story.

Foto: TT

 

VIDEO: VÅRENS TRENDIGASTE HÅRFÄRGER

6 trendigaste hårfärgerna att satsa på 2021Brand logo
6 trendigaste hårfärgerna att satsa på 2021

Läs mer: 

Selena Gomez nya frisyr hyllas av miljoner: ”Perfektion”

Blake Livelys oväntade hårförändring får fansen att undra

Zara Larssons dramatiska hårförändring får fansen att jubla

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons