Kylie Jenner visar upp sitt riktiga hår – utan peruk och extensions

Kylie Jenner visar upp sitt riktiga hår.

Kylie Jenner syns sällan utan peruk och extensions, men i veckan visade hon upp sitt riktiga hår i en video på Instagram. Se den här!
10 mars, 2020

VIDEO: ALLT OM KYLIE JENNERS RELATIONER OCH KARRIÄR

Slå på ljud

 

Om det är någon som gillar hårförändringar är det realitystjärnan och entreprenören Kylie Jenner. Genom årens lopp har superstjärnan synts i allt från kort bob till lockigt, långt hårsvall. Dessutom har hon testat på de flesta färger som finns, som gult, orange, blått, lila, rosa och grönt.

Nyligen, i februari, bytte hon frisyr och hårfärg igen. Då syntes hon i längre hår än tidigare, och färgen hade gått från att vara svart till att bli ljusbrun. I ett inlägg på Instagram skrev hon ”New vibe”, följt av ett brunt och ett svart hjärta.

Kommentarsfältet fylldes snabbt med både hyllningar och komplimanger från de många följarna. Bland annat kommenterade fotomodellen Rose Bertram, och även influencern James Charles, som skrev ”This is IT” följt av ”This hair is so good”.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Ett par timmar innan Kylie Jenner lade upp bilden på sin hyllade frisyr lade hon även upp en skämtsam video på Instagram Story där hon berättade att Jesus Guerrero, hennes frisör, klippt av ”allt” hennes hår. Han svarade i sin tur genom att reposta videon och förklarade att Kylie Jenner försökte ”leka med honom”.

Visade upp sitt riktiga hår – utan peruk och extensions

Kylie Jenner visar sällan upp sitt riktiga hår, det vill säga utan peruk och extensions, men i veckan gjorde hon faktiskt ett undantag. Då visade hon upp sin riktiga hårlängd i en video på Instagram. I klippet ses hon färga sin utväxt ljusare, och när hon skakar på håret syns det att hennes naturliga hår numera går ner till hakan, betydligt kortare än det vi är vana att se henne i.

”Utväxten är nästan klar”, skrev hon i videon.

Foto: TT

LÄS MER: 

Nu kan du hyra Kylie Jenners hus på Bahamas

Kylie Jenner kritiseras efter bilderna på dottern Stormi

Kylie Jenners oväntade hårförändring får fansen att jubla