Oväntade regler Kylie Jenners kompisar måste följa

Kylie jenners regler för vännerna

Det är inte enkelt att vara vän till familjen Kardashian... Här listar vi fem exempel på regler som Kylie Jenner satt upp för sina vänner!
27 juni, 2022
VIDEO: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren
0:57

Efter reklamen: VIDEO: Kylie Jenner och Travis Scotts kärlekshistoria genom åren

(0:57)

Slå på ljud

Kylie Jenner är känd för att ha en liten sammanhållen grupp vänner, och de flesta har stått vid hennes sida under lång tid. Men hur gör man egentligen för att hålla lojaliteten stark och kamratskapet intakt trots ständiga påtryckningar från offentligheten? Tydliga regler kan vara svaret!

Nedan är exempel på bestämmelser som det sägs att Kylie har satt upp för sina vänner!

Regler Kylie Jenner satt upp för sina vänner

Förbjudet att dejta ex till någon i familjen

Familjen först, i alla lägen! Kylie Jenner ska inte bara ha förbjudit sina vänner att dejta hennes ex, utan hela familjen Kardashians. Regeln ska ha satts upp efter att Tristan Thompson var otrogen mot Khloe med Kylies vän Jordyn Woods, en upplevelse som skakade familjen rejält och som Kylie ska vara livrädd över att få uppleva igen.

Får inte umgås med Jordyn Woods

På tal om Jordyn Woods… Kylie har inte förlåtit sin före detta vän och eftersom hon inte pratar med Jordyn längre vill hon inte att hennes vänner gör det heller.

Kylie väljer kläder

Kylie tycker om att bära matchande outfits med sina vänner, men hon måste vara den som väljer vad de ska ha på sig.

Kylie och hennes BFF, Anastasia Karamikolaou, har burit liknande looks vid ett flertal tillfällen och Kylie har till och med sagt att de två inte lämnar huset utan att matcha varandra. Något de gjort sedan mellanstadiet.

Ska välja Kylie framför Kendall

Kylie ska inte hymla med att hon vill att hennes vänner väljer henne framför systern Kendall Jenner. Systrarna ska till och med ha haft ett bråk om deras vänskap med Hailey Baldwin, som bottnade i att Kylie tyckte att Kendall och Hailey umgicks för mycket.

Måste skriva under ett sekretessavtal

Att umgås med Kylie innebär att man får en inblick i familjen Kardashians liv, och det man ser och hör förväntas man hålla för sig själv. För att säkerhetsställa att det förblir så ska Kylies vänner därför behöva skriva under ett sekretessavtal.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT

SE OCKSÅ: 5 saker om Kylie Jenner som du kanske inte visste
1:04

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 5 saker om Kylie Jenner som du kanske inte visste

(1:04)

Slå på ljud