Kylie Jenner kritiseras efter bilderna på dottern Stormi

Kylie Jenner och Stormi Webster

Kylie Jenner pryder ofta sina sociala medier med sin gulliga dotter Stormi Webster. Hennes senaste bild på dottern har rört upp många känslor och skapat reaktioner i kommentarsfältet. Anledningen? Stormis örhängen!
21 februari, 2020

VIDEO: HAR DU KOLL PÅ KYLIE JENNERS LIV?

Allt du behöver veta om Kylie Jenner
Slå på ljud

 

Den 22-åriga realitystjärnan Kylie Jenner delade i tisdags ett flertal foton på sin två-åriga dotter Stormi Webster som bar två stora, runda guldörhängen med texten ”Stormi” inuti. Till inlägget har den stolta mamman Kylie skrivit ”Go best friend”.

Inlägget har upprört stjärnans följare som kritiserar henne för att ha låtit hennes unga dotter bära örhängena. Kommentarsfältet fylldes snabbt – och följarna var inte blyga för att framföra sina åsikter.

”Seriöst? Sätta bling bling på sin 2-åring. Varför stressar denna familj så mycket. Låt barn få vara barn” och ”Det lilla barnet ska inte behöva använda örhängen”, var två av kommentarerna från hennes följare.

Andra kommentarer löd: ”De där ringarna är lite för stora för ett barn”.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Möttes inte bara av kritik

Kommentarsfältet fylldes inte enbart av kritik utan många både berömde och försvarade mamman för hennes val att styla sin dotter i guldsmyckena.

”Dessa ringar” kommenterades av någon tillsammans med en hjärtögon-emoji.

Någon annan försvarade henne och sa ifrån mot de kritiska följarna med texten: ”Alla ni som klagar på hennes örhängen, jag är säker på att Kylie sett till att dem är gjorda av något lätt material så de inte väger för mycket för hennes öron… hon är mamman här allihopa, inte vi…”.

Även hennes bästa vän Malika Haqq kommenterade ”Yessssss örhängen” på inlägget och Paris Hilton lämnade en hjärt-emoji i kommentarsfältet.

Khloé Kardashians dotter använder också örhängen

Kylie är inte den enda i familjen som hamnat i blåsväder på grund av en sådan bild. Förra året var hennes syster Khloé Kardashian med om en liknande incident. Efter att ha postat en bild på hennes, då knappt fyllda 6 månader, dotter med örhängen fick även hon utstå kritik.

”Jag menar, jag är överraskad över att ingen av de har sminkat sina barn än” och ”Jag tycker faktiskt att det är chockerande hur lilla True har hål i öronen vid en sådan ung ålder, stackars barn”, var två kritiserande tweets som skrevs om händelsen då.

Foto: TT Källa: Elle.com, Pagesix.com

LÄS MER:

Kylie Jenners oväntade hårförändring får fansen att jubla

Kylie Jenner om relationen med Travis Scott efter uppbrottet

Allt vi vet om Kylie Jenners dotter Stormis sminkkollektion