Kylie Jenner har fått barn – se första bilderna på babyn

Kylie Jenner har fått barn – se första bilderna på babyn

Kylie Jenner har blivit mamma. I en video på YouTube visar hon första bilderna på nyfödda dottern.
05 februari, 2018

Kylie Jenners graviditet har varit ett hemlighetsmakeri från början till slut. På Instagram häromdagen fick många av hennes fans en chock då Kylie avslöjade att barnet faktiskt redan var fött.

I en lång text berättar hon varför hon valt att hålla graviditeten så pass privat.

”Jag visste att jag behövde förbereda mig för den här rollen på det mest positiva, stressfria och hälsosamma sätt. Jag visste att min bebis skulle känna av all stress och varje känsla, så jag valde att göra det på det här sättet för mitt lilla liv och för vår lycka”, skriver hon i inlägget och fortsätter:

”Graviditeten har varit den vackraste, mäktigaste och livsomvälvande upplevelsen jag haft i hela mitt liv och jag kommer faktiskt sakna det. Jag uppskattar mina vänner och särskilt min familj som har hjälpt mig att hålla det här speciella ögonblicket så privat som vi bara kunde. Min vackra och friska dotter kom den 1 februari och jag kunde bara inte vänta med att dela med mig av den här välsignelsen. Jag har aldrig känt sådan kärlek eller glädje, jag skulle kunna spricka! Tack för visad förståelse.”

I en video på YouTube delar hon med sig av en del av graviditeten – och förlossningen. Dessutom får vi se glimtar av Kim Kardashians och Kanye Wests tredje lilla barn.

Se Kylie Jenners video här:

Foto IBL

Läs mer: 33 gånger Kylie Jenner bytt frisyr