Kylie Jenner är gravid med sitt andra barn

kylie jenner gravid med adnra barnet tillsammans med travis scott

Efter veckor av spekulationer bekräftar Kylie Jenner nu att hon är gravid med sitt andra barn. I en känslosam video får vi se hur Kylie berättar nyheten för nära och kära samtidigt som hon visar upp scener från ultraljudet hos barnmorskan och så klart den fina gravidmagen.
08 september, 2021
TV: Kylie Jenner väntar sitt andra barn med Travis Scott
1:02

Efter reklamen: TV: Kylie Jenner väntar sitt andra barn med Travis Scott

(1:02)

Slå på ljud

Redan för en månad sedan rapporterade flera amerikanska nöjesmedier om att Kylie Jenner, 24, väntade sitt andra barn tillsammans med Travis Scott, 30. Och eftersom Kylie Jenners dotter Stormi Webster, 3, kom till världen efter en dold graviditet i februari 2018, var det många som tänkte att Kylie skulle köra ännu en hemlig graviditet.

Familjen Kardashian-Jenners lycka över graviditeten

Under flera veckor höll av- och på-paret tyst om graviditeten trots ihärdiga frågor och skriverier. Men i en video på sociala medier visar Kylie Jenner upp delar av gravidresan hon och Travis Scott nu är på. I videon får man se ett kollage av händelser, bland annat finns glimtar av när Kylie är hos barnmorskan med Travis och dottern, ultraljud, när Kylie berättar för Stormi och vi får även se hur familjemedlemmar tar del av nyheten.

– Åh, så vänta jag förstår inte.... är du gravid?, säger mamma Kris Jenner samtidigt som det sakta går uppför henne att så är fallet:

– Det här är en av mina bästa dagar i livet!, fortsätter mamma Kris Jenner samtidigt som hon tåras och gullar med barnbarnet Stormi.

Travis Scott och Kylie Jenner med lilla Stormi bakom sig på röda mattan i New York under sommaren.

Kylie Jenners gravidvideo har redan fått hundratusentals reaktioner, och hela syskonskaran har skrivit ut sin lycka i kommentarsfältet. ”Jag klarar inte av det här!”, ropar syster Kendal Jenner, och Kim Kardashian förklarar att hon ”GRÅTER!”.

Kylie Jenner njuter av graviditeten

Kylie Jenner berättar inte vilken månad hon är i i videon, men hon visar upp en tydlig gravidmage. Amerikanska People skriver att flera källor bekräftat för dem att baby nummer två är på gång.

– Kylie är några månader gången. Hon har en gullig bula. Hon är mer än uppspelt. Hon har velat ge Stormi ett syskon ett tag. Hon älskar att vara mamma. Hon är jätteglad över att hon och Travis väntar barn igen, säger en källa, och tillägger:

– Hon har njutit av graviditeten i enskildhet. Hon har bara tillbringat tid med nära vänner och familj.

Kylie Jenner: Så många barn vill jag ha i framtiden

Kylie Jenner har vid flera tillfällen berättat att hon vill ha fler barn, och i en video på Youtube i fjol berättade stjärnan att hon ville ha så många som fyra barn. Men bara ett par månader efter det uttalandet gjorde hon klart att antalet tänkbara barn nära fördubblats.

”Jag vill ha sju barn så småningom, men inte just nu”, förklarade hon på Instagram live under våren.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Foto: TT/Instagram

TV: 5 saker om Kylie Jenner som du kanske inte visste
1:04

Efter reklamen: TV: 5 saker om Kylie Jenner som du kanske inte visste

(1:04)

Slå på ljud